un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De fapt n-au dispărut oaspeții…

20 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Patru sute de invitaţi au fost chemaţi la petrecerea de botez de la restaurantul hotelului de cinci stele Kempinski din Gravenbruch, în apropiere de Frankfurt. 100 de euro costa meniul, 40.000 întreaga factură. Românul care a făcut rezervarea a plătit însă doar un avans de 7.000 de euro. Vesela societate a mâncat, a băut, a dat probabil şi darul. Însă după friptură, ca la un semnal, sutele de oaspeţi s-au ridicat de la mese şi au întins-o. „Grupul de meseni a părăsit brusc hotelul, bulucindu-se la maşini“, relatează radioul FFH din Hessen.

Odată cu aceştia, s-a evaporat şi organizatorul botezului care avut loc în 22 ianuarie, un tânăr de 29 de ani. Rezervarea o făcuse sub un nume care s-a dovedit ulterior a fi fals. Sub acest nume, administraţia hotelului nu l-a putut găsi, aşa încât a alertat poliţia.

Ei acum! Repede că românii sunt hoţi şi că au fugit fără să plătească! Asta e o discriminare pură, nemotivată şi chiar rea-intenționată din partea nemţilor de la acel hotel de doi bani (ce neamţ respectabil ar face un hotel cu astfel de nume?).

Iată mai jos 9 motive mai bune pentru care oaspeţii au plecat atât de repede:

1. Aşa hotel, aşa friptură. I-a apucat pe toţi pântecăraia şi s-au dus fiecare la casele lor, ţinându-se de burtă, ca în toaleta hotelului nu puteau încăpea 400 de oameni.

2. Era seara în care se deschidea Turbohalle şi au plecat cu toţii acolo.

3. Erau toţi bloggeri şi cu 2 minute înainte se împărţiseră pungile cu plocon.

4. Erau alegeri în România şi, ca nişte cetăţeni model, s-au dus cu toţii la urne, ca să nu fie mai prejos decât prezența de 100% din ţara mamă.

5. De fapt au plecat cu toţii la maşină pentru a aduce cadoul pe care-l avea fiecare în portbagaj. Doar că parcaseră foarte departe…

6. Trăind în Deutchland de atâta vreme, nu mai erau obişnuiţi cu banii cash. Când au auzit că la botez nu există POS, au plecat să caute un bancomat.

7. 100 de euro meniul la un hotel de 5 stele de sub brandul Kempinski li s-a părut enorm, aşa că au plecat în semn de protest atunci când au văzut nota de plată. E ok, e legitim.

8. Fotograful evenimentului i-a anunţat că fotografiile sunt gratuite, dar vor avea un watermark în partea din dreapta jos cu numele unei cunoscute băuturi răcoritoare. Mesenii erau obişnuiţi cu apă chioară şi au refuzat să ia parte la aşa ceva…

9. Se lansa noul iPad 3 HD la miezul nopţii şi au plecat să stea la coadă la magazinul Apple din zonă. S-ar fi întors după, dar cei de la hotel chemaseră deja poliţia…

Știrea inițială via Hotnews.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus