un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce nu voi călători cu Infotravel

10 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nu neapărat pentru ca au furat o imagine de pe net pentru a o folosi la o campanie care, ironic, într-un fel incurajează chiar cinstea, lucru despre care puteți citi în întregime la Andrei Crivăț pe blog (de unde m-am documentat si eu).

Desigur, acesta ar fi un motiv suficient pentru un mic boicot, mai ales ca sunt destule alte agenții și oferte pe piață încât sa-ți permiți să alegi cu cine lucrezi pe baza a tot felul de astfel de criterii mai mult sau mai puțin subiective. Dar na, cine a făcut imaginile originale și a fost furat are tot dreptul să fie supărată; pe mine altceva m-a deranjat.

Uitaţi-vă la limbajul folosit de reprezentantul agenţiei site-ului. Citez din screenshot-ul de la Crivăț:

Nu e imp poza pentru noi… dc vreti o ștergem și creem noi una nouă, pt noi era important era mesajul de transmis, dar voi puteți să vă uitați 3 luni la poză, tip caracter și alte nimicuri deastea ..:) o putem crea în câteva ore ..dc chiar stați într-o poză ha ha ha :))

Am subliniat erorile de scriere care mă deranjează. Prefer să dau banii unora care știu să scrie românește, care dau atenție felului în care comunică în mod oficial chiar și pe Internet, unora care dau atenție tuturor detaliilor precum “poză, tip caracter”, deoarece diferența dintre o excursie sau un sejur bun şi unul prost îl face atenția pe care organizatorul o dă la “alte nimicuri deastea”.

La Paris sau în Grecia pot ajunge cu oricine, important este cum o fac, cum stau, unde, cum îmi rezolvă problemele apărute la fața locului şi restul micilor amănunte. Chiar și un agregator trebuie să mă convingă că recomanda ceva de calitate, nu doar să adune informația.

    3 comentarii

  1. Adica nu le vei folosi site-ul… Ca ei nu-s agentie de turism.

      (Citează)

  2. din pacate nu numai gramatica este buba respectivului ci si imposibilitatea de a face fata unui dialog civilizat si eventual aducerea in tema a unor argumente diferite de replicile penibile ale unui om cu probleme.

    m-am bagat si eu ca musca in lapte pe acolo pentru ca nicio atitudine de acest gen nu ar trebui sa ramana netaxata insa m-am lecuit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus