un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce lovitură a dat Băsescu

29 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Aţi văzut că atât PNL-ul cât şi PSD-ul nu pierd nici o ocazia de a critica guvernul şi preşedinţia. Sunt ca doi câini care latră de când apare Băsescu în capătul străzii şi nu se lasă până nu-l mușcă. Ei sunt cei cinstiţi, ei sunt uniţi, ei vor să readucă România pe făgaşul ei.

Cât de uniţi sunt s-a văzut zilele trecute. Băsescu l-a propus pe Meleșcanu şef la SIE, în locul actualului prim-ministru, Meleșcanu a acceptat şi a fost şi validat de Parlament în funcţie.

Faza cea mai tare? MeleÈ™canu este senator PNL. Fără nici un semn prealabil, Băsescu a luat un om chiar din inima opoziÅ£iei ÅŸi l-a făcut de-al său, iar acesta a acceptat direct, fără a se consulta cu Antonescu. Cu un efort minim s-a demonstrat public că cei din PNL nu sunt chiar aÅŸa uniÅ£i pe cât se cred, ci fiecare îşi vede interesul propriu. Acum, Antonescu anunţă că-l va da afară pe MeleÈ™canu din partid…

    12 comentarii

  1. Si, ca o coincidenta, s-au mai ajustat putin cvorumul si raportul de forte in Senat, unde situatia era maronie.

      (Citează)

  2. Antonescu este în postura unui bărbat care dă afară din casă femeia care a fugit de el.

      (Citează)

  3. latratul e de fatada, pentru ca la urma urmei pnl = psd = pdl = udmr = pc = unpr = aceeasi mizerie. o sa merg la vot si o sa aleg pp-dd, prm, partidul verde sau un alt partid care n-a fost niciodata la putere.

    apropo de aceeasi mizerie, parca vad ca oprescu nu va avea mintea romanului cea de pe urma si va candida iar la primarie, desi cred ca-l vor vota doar aia care au mers de dimineata la serviciu pe autostrada suspendata. astia ca mine care fac o ora si ceva din militari pana in pantelimon sigur l-ar vota pe contracandidatul lui. doar sa nu ajunga in turul 2 cu videanu sau lis, ca va fi dificil.

      (Citează)

  4. Chior, nechior, Băsescu le joacă bine, și îi mai și ies.

    PNL au o doctrină bună în spate, păcat de oamenii care îl conduc, Antonescu, Norica Nicolai … cu oamenii acetia cu greu vor ajunge undeva, deceniul ăsta.

    */
    @dana – way to go ! Te rog mergi pe mana lui DD, l-am surprins ieri în rolul de lector, la 0TV; Presimt că e singurul care mai poate re-educa naÈ›ia asta !
    /* end sarcasm

      (Citează)

  5. Ariel, eu o sa merg pe cine o fi, dar nu pe incompetentii actuali sau fosti. iar la zerotv nu ma uit, multumesc.

      (Citează)

  6. La investirea in functie a noului prim ministru Basescu vorbea de predarea stafetei de care generatia lui catre generatia celor de 40 de ani. A avut un discurs minunat, in care-i indemna pe cei de varsta lui sa predea stafeta. La o luna il numeste pe Melescanu in fruntea SIE. Melescanu care are 70 de ani. A doua zi se voteaza legea lustratiei, lege care daca ar fi fost votata in forma ei initiala i-ar fi creat probleme atat primului ministru cat si noului sef de la SIE. Evident ca-n 10 minute se adopta 2 amendamente prin care cei doi nu sunt afectati de lege. Cam astea cred ca ar fi niste subiecte ce-ar merita dezbatute. Inconstanta unui presedinte care ia decizii care ne afecteaza pe toti si felul in care se dau legi cu dedicatie. Dar binenteles ca pe net se discuta de opozitie.

      (Citează)

    • @zetu: tare asta, bine observat!

      @dana: Oprescu va castiga detasat.

      @Andrei: corect. Pun pariu ca daca-l dau afara pe Melescanu se va inscrie in UNPR.

        (Citează)

  7. @zetu: Astia sunt, ii inpusc in imaginatia mea de 10 ori pe zi, mai mult de atat n-avem ce le face …

      (Citează)

  8. *impusc

      (Citează)

  9. @nwradu, esti sigur? atat de fraieri sa fie oamenii?

      (Citează)

  10. @Thea, ii impusti in imaginatia ta, dar in realitate le platesti salariile.
    Exact asta-si doresc ei prin discreditarea constanta a opozitie si prin incercarea de catre guerilla de partid de a inocula ideea cum ca nu exista alternativa, astfel incat tu, platitor de taxe si sponsor pentru cei de la putere sa te resemnezi si sa n-ai un impuls de-a iesi-n strada pentru a-i da jos.

      (Citează)

  11. FeSeNe

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus