un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Grooveshark devine cu plată în România

13 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Grooveshark mi-a cerut astăzi bani pentru a rula muzica. “Costurile în creștere” ar putea forța serviciul să se închidă în țara noastră, așa cum a făcut recent în Germania. Ca să nu se întample asta, vor 4 dolari pe lună de la mine sau 40 de dolari pe an. Ce ziceați de Zonga în comentarii aici și aici?

IP-ul meu e de România, după cum puteți vedea.

    10 comentarii

  1. ramanem la metoda clasica… youtube
    dar oare daca intrii cu proxy din alta tara tot asa zice?

      (Citează)

  2. Nu folosesc mai deloc Grooveshark, mai mult radio online. Dar am intrat acum, de curiozitate si sunt deja la a doua melodie fara sa zica nimeni nimic de bani…

      (Citează)

  3. Nope, chiar proxy de germania…si merge fara nicio problema :)..acum.
    Aseara din Romania mergea la fel de bine. Momentan nu pot verifica pe IP de romanica.. dar chiar sunt interesat… mai ales de partea “we recently did in Germany”

      (Citează)

  4. mda… mi’a cerut și mie 4$ la sfârșitul celei de’a patra melodii.
    ascultam fără să fiu logat.

      (Citează)

  5. Ciudat e faptul ca daca alegi ca metoda de plata Paypal, tarifele scad la jumatate.

      (Citează)

  6. Mdeah ciudat…raman in sesiunea asta pana o cadea netul :).
    Ca on-topic la Zonga(daca tot fac spam) mi se pare un mare fail din simplul motiv ca se adreseaza unei cote de piata mult prea mica(in Romania). Ma refer aici la oamenii care fac de buna voie ce li se cere cu buna voie ;) si nu tinte demografice sau varsta sex blah blah. Plus modelul de business e gresit din start pentru acest tip de actiune. Daca groove-ul cerea bani de la inceput(small fee) nu auzea nimeni de el ;). Intai iti formezi un pool de one-clickeri si dupa speri la o rata de conversie in clienti buni de plata de 3.5 – 5%(nah, ce sa le faci…asta-i online-ul).
    Acum doar timpul poate demonstra ca gresesc sau nu, oricum le urez multa bafta(admirabil).

      (Citează)

    • Vorbim totusi de 3 euro pe luna. 13 lei. Dau mai mult la orice masa la pranz. As putea economisi banii astia din aproape orice capitol al existentei mele.

      Cred ca e momentul in care trebuie trecut peste ideea de “hahaha cum sa platesc pentru muzica, ca iau orice gratuit de pe net” si remarcat faptul ca e ieftin rau si ne stresam prea tare pentru o suma absolut modica.

        (Citează)

  7. Daca o sa incep sa platesc ceva de pe net, acel prim ceva va fi pornul.

      (Citează)

  8. eu cred ca au auzit de zonga.
    “daca aia fac bani de ce sa nu facem si noi”…probabil urmatoare fraza scoasa inainte de a ne taxa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus