blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

O reclamă bună la bere fără alcool

20 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

văzută pe thechive.com

  5 comentarii

 1. As completa cu:
  They need…

    (Citează)

 2. uhh, those czech girls…

    (Citează)

 3. @ariel, cele mai petrecarete si de treaba fete. Beau fetele astea cot la cot cu baietii si daca ii place de tine nu ezita s-o arate.

    (Citează)

 4. Ironia e ca Cehia este tara in care se bea cea mai mare cantitate de bere din lume (peste 150 litri/an ca medie a intregii populatii).

    (Citează)

 5. @Mihai am fost de 2 ori, le cunosc plăcerea de a trăi.

  Și berea e extrem de bună. Un partener de afaceri mi-a arătat cum beau câteodată cehii berea: 50% – 50%. Adică 50% blondă amestecată cu 50% brună. Inițial am crezut că e o poșircă, dar nu e chiar așa.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus