un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pentru femei: reduceri la Mango

4 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Online, evident, prin magazinul FashionUp, dar reducerile sunt bunicele, chiar și 50%.

  8 comentarii

 1. Ma tot uit la articolul asta de cand a aparut, vad ca nu intreaba nimeni: asta e Mos Reducere?

    (Citează)

 2. Aaa, deci daca cumpar de la ei venind de la tine de pe blog, tu castigi bani?! :P rusine, huo! :) glumesc :)
  Pozele astea nu sunt reprezentative pentru femei (sau na, poate ai tu alt public, habar n-am), pentru ca eu abia ieri am fost curioasa sa dau click pe link, sa vad ce-i acolo. Hainele din poze sunt prea conservatoare, chiar si pentru mine. Rochii de seara, ceva cu bling bling ar fi ajutat. (Nu pe mine, of course, pe femei in general.)

    (Citează)

 3. las’ ca am dat eu click si incerc sa vad unde ma incadrez cu bugetul, pe care sa le iau primele:)))

  sa mai faci d’astea…mai ales cu mango si reserved

    (Citează)

 4. teapa mare…s-au dus reducerile!!! wtf imi salvasem cateva produse sa le studiez in seara asta si nema..ce uraaat:(

    (Citează)

 5. Eu intru pe SellADeal.ro , am gasit acolo muulte reduceri din online. REALE! De multe ori reducerile de pe site-urile de reduceri colective nu sunt reale, preturile sunt umflate apoi “reduse”…

    (Citează)

 6. vreeeeem reduceri :)))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus