un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ciocolată Nestle în Carrefour

4 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Chiar Nestle nu mai văzusem până acum, dar iat-o în Carrefour la giganticul preț de 8,5 lei. E buna, dar nu de 8,5 lei. Păcat că nu se mai găsește Lindt normala, că aia subțire nu-mi place.

    22 comentarii

  1. Lindt e un fel de Africana mai scumpă.

    Nestle? Mai bine mai pun 3 lei şi îmi iau o cutie de After Eight. :D

      (Citează)

  2. La 200 g e ok pretul de 8.5 lei , daca stai si te gandesti ca o Heidi la 80g este 6.5 -7 lei atunci nu mai e asa mare pretul la cele 200g :)

      (Citează)

  3. Ce intelegi prin “Lindt normala” (take your pick :P http://www.lindt.com/de/swf/ger/produkte/tafeln/ ) si ce nu-ti place la “aia subtire” (care cred ca inseamna gama Excellence)?

    In orice caz, poti gasi o groaza de sortimente Lindt din diverse game (Creation, Winterzauber & altele cu alcool, Truffel, Retro) la supermarketu’ Fonzi din Piata Victoriei.

      (Citează)

    • @Ana: alea subtiri nu-mi plac la gust, nu e la fel de buna ciocolata. Pe cele normale nu le-am gasit pe site sau le-au schimbat ambalajul. Sunt mai groase si ambalate in hartie, nu carton, iar ciocolata este mai cremoasa si mai buna la gust. Se mai gasesc prin benzinarii, dar nu iau de acolo ca ma tem ca-s vechi.

      O sa ma duc la Fonzi, dar unde este in Piata Victoriei?

      @Bogdan: scumpe…

        (Citează)

  4. @mihai: Africana nu este ciocolata.

      (Citează)

  5. Acelaşi gând îl am şi eu.

      (Citează)

  6. Au si cei de la Mega un sortiment produs de ei de ciocolata amaruie geniala cu arome interesante, gen smochine si nuci sau merisor si portocala. Trebuie sa o incerci!

      (Citează)

  7. Alea subtiri Excellence sunt n feluri, pe care le-ai incercat si ce anume nu ti-a placut? :))

    Jumatate din ele nu-mi plac nici mie. E chestiune de ales ce mi se potriveste :)

    De exemplu, nu mi-a placut aia cu lapte cu bucatele de caramel, mi s-a parut surprinzator de aspra pe limba pentru o Lindt. Nu mi-au placut cele cu 85%, 90%, 99% cacao – prefer ciocolatele care nu-s prea amare. Nu mi-ar placea cea cu menta, pentru ca nu-mi place menta in general. Am fost dezamagita si de cea cu portocala, care ar fi ok la gust, insa se simt asa enervante bucatelele de migdale.

    Insa mi-a placut la nebunie cea cu sare (da, stiu ca suna ciudat, si eu am incercat-o cu teama si mai mult pentru ca era la reducere – 4.17 lei), mi-a placut mult si cea Madagascar pentru ca este foarte fructata, imi plac si Excellence Milk Extra Creamy pentru ca este foarte fina, Dark 70% pentru cum se simt influentele de vanile, Dark Caramel pentru cum echilibreaza caramelul dulce amaraciunea ciocolatei. Si White Vanilla mi se pare ok-ish.

    Fonzi este pe Buzesti, fix in capatul de la Piata Victoriei; langa City Pharma, fata in fata cu un HelpNet (de cealalta parte a strazii Buzesti). Aaa… harta.

      (Citează)

  8. Tine-le pe carcasa calculatorului (sau in lateralul laptopului, eu am facut una lichida cand am uitat-o asa vreo doua ore :)) ), nu in frigider si nu vor mai fi tari =))

    Lasand gluma la o parte, chestia cu ciocolata tare m-a enervat si pe mine la culme in dimineata asta la o cutie cu praline Laroshell cu crema de fructe. Am crescut temperatura la 26 grade si tot tari… GRRRRR!

    Hmmm, daca ma gandesc mai bine, eu din tabletele Excellence (si orice alte tablete intr-un format similar de la orice alt producator) nu musc. Rup fiecare patratica in cel putin 4 bucati si apoi iau cate o bucata din aia micuta si o las sa se topeasca pe limba.

      (Citează)

  9. @Ana, cate kile ai ? :)

      (Citează)

  10. offtopic: Radu, de ce nu mai folosesti Sky Drive pentru poze?

      (Citează)

  11. 44 kile. @1.64m :P

      (Citează)

  12. Foarte buna ciocolata Nestle cu migdale, stafide si lapte. Se gaseste si la Real supermarket unde a fost promovata (toata gama Nestle) in perioada noiembrie-decembrie.

      (Citează)

  13. @h_mihai : Lindt nu este un fel de Africana mai scumpa ( aceea cu greu se poate numi ciocolata) dar sa stii ca de acolo, incepe ciocolata adevarata.
    @nwradu : sa stii ca pretul acela pt Nestle este detul de bun – tableta are 200g si este plina cu migdale; de acord ca nu este cine stie ce ciocolata DAR este ciocolata ( cacao forastero, luata cu tona din africa de sud). Exista ciocolata mai scumpa si la Mega si la Angst si la Diverta si la Carturesti dar si fff iefina la Lidl (sincer, aceea nu cred ca este ciocolata). Oricum, nu cred ca ciocolata se opreste in Nestle, Lindt si Heidi sau Anidor…. PS:Ana@thebabydino …. Fonzi are adaos comercial de cel putin 75% ( la fel ca Nic)

      (Citează)

  14. @Radu Danes: Da, imi dau seama ca sunt umflate preturile, multe din tablete au inca pretul in euro pe ele si echivalentul in lei e cu intre 30% si 50% sub ceea ce platesc eu pe ele acolo (desi se intampla si sa aiba tablete reduse bine – am luat Lindt Excellence A Touch of Sea Salt de 100g cu 4.17 lei de acolo, nu era in stare proasta si mi s-a parut dementiala). Insa sortimentele pe care le-am luat de acolo nu le-am mai gasit in nici o alta parte.

    Rausch nu stiu sa mai gasesc in alta parte. Aveau la CTS Corner, dar acum nu mai au asa ceva.

    Maestrani nu stiu sa se gaseasca in alta parte.

    Multe sortimente de Lindt de acolo nu stiu unde as putea sa le mai gasesc in alta parte.

      (Citează)

    • @mihai: After Eight ruleaza mai ales in editiile limitate cu portocale, afine si lamaie care se gasesc in unele magazine.

      Ca veni vorba, imi plac foarte mult si turtele dulci Lambertz, iar recent am vazut niste editii speciale cu capsuni si alte fructe, bune si ele.

      @radudanes: de curiozitate, de ce i-ai zis lui mihai “h_mihai”? Va cunoasteti intre voi?
      Am vazut ciocolata aia smechera din Diverta sau la Livada cu ceai si mai sunt cateva, dar e prea scumpa pentru a o incerca. Risc sa fie nasoala sau macar banala, caz in care nu merita banii.

      @Bogdan: folosesc, dar la imaginile mari, ca sa-mi uzez mie banda, eventual la modul “pentru mai multe fotografii intrati aici”.

        (Citează)

  15. Pont: eastgate.ro – incearca ciocolata Zotter :) sunt peste 70 de sortimente acolo, unele cu adevarat trasnite :)

    Nu sunt ieftine (eu am tot luat de la Demmers de la Universitate cu 18 lei tableta de 70g), dar nu am intalnit alte ciocolate la nivelul ala de pret care sa-si merite mai mult banii.

      (Citează)

  16. @nwradu
    @radudanes: de curiozitate, de ce i-ai zis lui mihai “h_mihai”? Va cunoasteti intre voi?
    Rasp.: NUP :) am copiat numele lui din lista de mai sus.
    Am vazut ciocolata aia smechera din Diverta sau la Livada cu ceai si mai sunt cateva, dar e prea scumpa pentru a o incerca. Risc sa fie nasoala sau macar banala, caz in care nu merita banii.
    Rasp : Eiii acum ….calitatea este un criteriu pe care tu il poti “masura” in felul tau, care poate fi si subiectiv (“imi place, nu-mi place, este so-so”). Iti vand un pont : uneori, de sarbatori-in special se organizeaza si degustari si poti sa incerci gratis :)

      (Citează)

  17. vezi ca astazi este 1.99 ron (cel putin in carrefour sibiu)

      (Citează)

  18. cine vrea suna:0727.769.529 pt ciocolata lindt diverse sortimente 11 lei/per buc ;) si stai linistit k nu gasesti ciocolata expirata la mine iar milka 9 lei amandoua avand o greutate de 300g/buc

      (Citează)

  19. doar bucuresti.exclus alte orase!!!!!predare personala sector 5!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus