un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ciocolata Neuhaus

8 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

În mallul din Băneasa, lângă Cinnabon-ul dinspre Carrefour, a apărut acest mic spațiu care vinde bomboane de ciocolată și cutii cu bomboane.

  4 comentarii

 1. WOW excelent :D Am primit acum cateva luni o cutie cu praline Neuhaus si au fost cele mai bune bomboane pe care le-am mancat vreodata…

    (Citează)

 2. Wow – te-au lasat sa faci poze?

    (Citează)

  • @George: calitatea pozelor te face sa crezi ca m-au lasat sa le fac? :P

   @Diana: culmea este ca si eu sunt sigur ca am mancat, dar nu stiu cum si de unde nici sa ma tai.

     (Citează)

 3. Nu doar ca l-au lasat,dar chiar l-au rugat sa faca poze,si sa scrie cateva randuri…Si i-au dat si o plasa plina cu bomboane :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus