un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bilanțul distrugerilor de ieri noapte

16 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Ia ghiciţi, din banii cui se vor repara? Şi se mai adăugă aici costurile pentru deplasarea a mii de jandarmi, ambulanţe, pompieri (aveţi idee cât costă să scoţi o maşină din garaj şi să o trimiţi în misiune?), tunuri cu apă, salubrizare şi restul.

Concluziile raportului prezentat de primarul general Sorin Oprescu:

– gardurile de delimitare pe sensurile de circulaţie au fost deteriorate pe o lungime aproximativă de “400 de metri liniari”, “între Universitate, pe tot bulevardul Brătianu”
– semne de circulaţie distruse: 7
– staţii RATB devastate: 2 în faţa magazinului Unirea, 2 în faţa Hanului Manuc şi 4 în piaţa Sf. Gheorghe
– 8 străzi cu pavaj şi borduri lipsă: bd. Ion Ghica la intersecţia cu Ion Nestor, bd. Ion Ghica la BCR, str. Băniei şi intersecţia cu bd. Brătianu, str. Cavafii Vechi nr. 115 (pavaj lipsă între şinele de tramvai), bd. Nicolae Bălcescu, str. Halelor. De asemenea, pavajul scărilor din faţa Teatrului naţional a fost dislocat. Pe str. Stavropoleus, la 2 guri de canal, lipseşte pavajul.
– stâlpi de iluminat deterioraţi: 15
– 4 cabluri de iluminare rupte în faţa magazinului Unirea
– 6 semafoare deteriorate – în special la intersecţia bd. Corneliu Coposu cu bd. Brătianu ( 2 semafoare deteriorate şi 4 lipsa)
– coşuri de gunoaie deteriorate: 22
– balustradele metalice de la Muzeul de Istorie au fost distruse, precum şi mai multe cabine telefonice
– geamuri sparte, sedii bănci: filiala Bancpost Brătianu, filiala Millenium str. Halelor, filiala Reiffeisen bd. Corneliu Coposu
– bancomate vandalizate: bd. Brătianu -Splaiul Independenţei, bd. Regina Elisabeta – str. Academiei
– maşini avariate: un autoturism a fost incendiat, iar altele au fost lovite cu pietre (geamuri sparte, tabla îndoită)
– geamuri sparte la societăţi comerciale: Hanul lui Manuc, Kenvelo, Illoti, Pizzeria Domeni, ANGST, Bistro Manuc, Manuc Cafe, Florăria IC Brătianu, Agenţia LOTO din Brătianu, Vodafone Corneliu Coposu, Unirea Shopping Mall
– 8 panouri publicitre distruse
– 5 chioşcuri de ziare
– un automat de sandwich-uri distrus pe str. Halelor

Hoţie la maxim cu bancomate şi magazine sparte. La Shaorma Unirii manifestanţii s-au dus să fure carnea, dar nu mai aveau ăia nici o “rolă”. Şi ce naiba faci cu 4 semafoare care au fost furate?

via StirileProTV.ro

    7 comentarii

  1. Cu semafoarele faci jocuri de lumini la discoteca cu manele!

      (Citează)

  2. Dar camerele video nu le-a luat nimeni in considerare?

      (Citează)

    • Ba da, dar n-au putut fi furate :P

      Rezolutie mica, noapte, caciuli, nu e asa usor sa identifici lumea. Cateva camere le-au stricat intentionat.

        (Citează)

  3. Costurile alea cu jandarmii, ce zici tu acolo, sunt deja prevazute in bugetul de stat.

      (Citează)

  4. Rusine Basescu, Videanu si Oprescu !
    Astia de sus, impreuna cu rebeliunea au fost mana in mana, ca sa mai prinda o reasfaltare, un canal, un pavaj, o bordura … :P

    “- 8 străzi cu pavaj şi borduri lipsă: bd. Ion Ghica la intersecţia cu Ion Nestor, bd. Ion Ghica la BCR, str. Băniei şi intersecţia cu bd. Brătianu, str. Cavafii Vechi nr. 115 (pavaj lipsă între şinele de tramvai), bd. Nicolae Bălcescu, str. Halelor. De asemenea, pavajul scărilor din faţa Teatrului naţional a fost dislocat. Pe str. Stavropoleus, la 2 guri de canal, lipseşte pavajul.”

    Democratie prost inteleasa … ma intreb, putinii investitori care erau pregatiti sa vina sa analizeze situatia de la noi, mai au tupeu sa apara ?

      (Citează)

    • @Ariel: au, ca aia vin si fac o fabrica undeva si isi vad de treaba lor. Si huliganii cumpara de toate si au nevoie de toate. Nu sunt aceste miscari ceva ce sa te indeparteze ca afacerist.

        (Citează)

  5. Ai dreaq, au poftit la shaorma cu de toate =))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus