blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Se face un calendar cu femei din social media

8 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Le voi numi femei, nu fete, pentru că am impresia că sunt toate mature și au trecut de vârstă de 18-20 de ani când mai poţi spune despre o femeie că e “fata”. Sau femeile preferă să li se spună “fete”, deși eu văd o conotație de imaturitate în acest termen?

Anyway, pe criserb.com momentan se fac propuneri de femei din social media românească ce ar putea apărea într-un viitor calendar dedicat lor, numit Calendar #superfete 2012. Bănuiesc că nu este vorba despre un calendar cu nuduri, dar bun şi acesta. Femeile au nevoie de o confirmare a frumuseţii lor şi atunci când poartă haine :P

Din păcate, votarea are loc în aceeași perioadă cu nominalizarea (până pe 15 decembrie), așa că dacă vreți să propuneți pe cineva făceți-o din timp, ca să aibă și când să adune voturi.

  4 comentarii

 1. Eu, unul, sunt dezamăgit.

    (Citează)

 2. No tits.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus