un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Cu asa profesoare ar scadea absenteismul

8 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Sedința foto făcută pe ascuns într-o școală din Constanța l-o fi costat pe un profesor demisia din respectiva instituție, dar trebuie să recunoaștem că modelul arată bine ca profă sexy.

Imagini de aici. Pe domnișoară o cheamă Andreea Bododel, la un moment dat se certau pe ea Pepe și Liviu Vârciu și la o căutare pe Google Images găsiți și imagini mai deocheate cu ea. Repede, să vină fostul liceu ei să îi scadă nota la purtare!

  7 comentarii

 1. Iar brunete, ma?

    (Citează)

 2. Inca o stoarfa cu impresii de diva si mare viitoare doamna …

    (Citează)

 3. De ce scrie “George Dumitru” pe tabla ? Nu trebuia sa scrie “Nwradu” ? :P

    (Citează)

 4. Din contra, ar chiuli toate fetele de ciuda.

    (Citează)

 5. Vezi ca e Andreea Bododel.
  In rest, felicitari fotografului! :D

    (Citează)

 6. Too old, do not want!

    (Citează)

 7. Hoe.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus