un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Battleship in mai 2012

11 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Un alt film în genul Transformers-efecte speciale-orașe distruse-extratereștri răi. Se cheamă Battleship, fiind cu vapoare.

Primul trailer ne arată că apar şi câteva femei marfă, plus vapoare. Eroul nostru este genul certat cu autoritatea şi, total neaşteptat, e îndrăgostit chiar de fiica amiralului pe al cărui vapor .


Al doilea trailer, lansat recent, arata că asomia (the awesomeness, adică), începe când vin extratereştrii şi ne-o dau rău. Noroc cu vaporul că trage în ei.

    10 comentarii

  1. E cu Rihanna. Si cu altii. Si cu … ala de face ravagii printre femei si nu numai, in True Blood. Ca daca nu ar fi el serialul s-a cam pleostit :)

    Well, sa vedem ce poate Rih.

      (Citează)

  2. Îți dai seama că este deja filmat și până în mai 2012 se ocupă de editarea video – efecte la greu. Poate or să fie mai bine puse la punct ca acelea din Transformers. :)

      (Citează)

  3. sunt din ce in ce mai sigur ca undeva la Hollywood au un generator automatic de scenarii.
    in alta ordine idei, distrug Hong Kong-ul… ceva destul de nou, pana acum distrugeau doar NY si Parisul :D

      (Citează)

  4. Prea SF, prea previzibil… adica stim deja cine o sa castige.
    Prefer The Hunger Games http://www.youtube.com/watch?v=4S9a5V9ODuY plus ca o sa apara mai devreme.

      (Citează)

  5. Battleship nu mi se pare cine stie ce, eu astept sa vad The Darkest Hour. Nu e cu ape, e cu Mothe Russia, vine intunericul, extraterestrii, buuuu… :) Sounds like fun :) Mi-a placut Transformers, dar Battleship it’s a no-no for me (ca nu prea-mi plac barcile, oceanele, etc). Bumblebee rulz :)

      (Citează)

    • @Paul: parca ar conta daca castiga extraterestri. Tot aia e, e doar un film si te uiti pentru efecte si actiune.

      @Andreea: The Darkest Hour pare mai prost. Aia 4 copii, in Moscova, reusesc sa se lupte cu extraterestri energetici invizibili in timp ce arunca becuri in calea lor. Dar na, o sa ma duc si eu sa-l vad. Plus ca Battleshipe e cu Alexander Skaarsgard sau cum il cheama pe tipul blond

      @Linux: nu, ca nu stii cine castiga si daca apare Rihanna dezbracata :P

        (Citează)

  6. Cred ca tocmai ce am vazut tot filmul in acest trailer :)

      (Citează)

  7. ce replica epica a avut ala:

    – Cu care arme sa tragem?
    – CU TOATE!

    asta e ca in bancu cu somalezi: se strange CSAT-ul somaliei sa dispuna intru apararea tarii. primul general propune sa atace inamicii cu un elicopter. al doilea general propune sa atace cu doua. se face liniste. apoi, al treilea general propune sa atace cu toate trei.

      (Citează)

  8. Mai bine te duci pentru Liam :)

      (Citează)

  9. Eu vreau sa vad asta. Il are pana si pe Bruce Willis :D

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bSX2oxLdcWA

    And also a lot of ninjas :D

    E mai fara subiect asa dar e fun.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus