un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

50% discount la Reserved, prin Groupon

13 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Am mai zis ca Reserved este unul din magazinele mele preferate, mereu găsind pe acolo ceva frumos de cumpărat și îmbrăcat. Văd că de la o vreme tot dau oferte prin Groupon, așa ca îmi voi lua ceva frumos de Crăciun.

Oferta de astăzi spune așa:

5 RON pentru discount de 50% la orice rochie, pantalon (femei, barbati, copii), tricou (maneca lunga sau scurta) sau pulover (femei, barbati, copii). Bonus: 30% discount la alte produse din celelalte categorii, achizitionate din orice magazin Reserved!

Pantaloni, tricouri si pulovere cu 50% discount? Super! 30% la celelalte produse? Mega-super.

Profitați și voi aici. Magazine Reserved sunt în AFI, Băneasa și Liberty Mall.

    9 comentarii

  1. Nu prea mi se pare afacere. Platesti 5RON ca sa ai diferenta de 20% reducere.

    Daca un tricou este 25RON, parctic platesti la groupon 5 RON pe care oricum i-ai plati in magazin si ai avea produsul la acelasi pret.

    La o rochie de 100 RON, platesti 5RON pentru 20RON, adica 15 RON reducere.
    Tot nu mi se pare mare smecherie

      (Citează)

    • E 50% discountul la anumite categorii, 30% la altele. De exemplu dai 5 lei la groupon si mergi in magazin cu voucherul, unde gasesti:

      pantaloni 120 de lei – ii cumperi cu 60 lei
      tricou 46 lei – dai 23 de lei pe el
      pulover 140 de lei – dai 70 de lei pe el.

      Platesti 5 lei, iar apoi dai doar 153 de lei pe produse de 306 lei. Nu mai zic de restul categoriile, au camasi frumoase si din material bun, niste haine, accesorii, la alea ai avea 30% discount.

        (Citează)

  2. Esti sigur ca se cumuleaza?
    Probabil dai 5 lei pentru fiecare produs in parte.
    Eu am inteles ca 30% ar fi discount oricum, fara groupon.
    Asa ca la pantalonii de 120 lei, care in mod normal il iei cu 90, dai 60+5 => 25 lei reducere.
    Daca iei mai multe se aduna, e adevarat.

    Ca idee, oricum nu e mare smecherie, ca mai dureaza cateva saptamani si vin reducerile de iarna fara nici un groupon.

    Toate ca toate, si mie imi place Reserved, chiar acum port un tricou luat de la ei. Dar mi se pare ca toata smecheria asta e doar o reclama sa mai vanda ceva la preturi mari inainte de reduceri.

      (Citează)

  3. mda, si eu sunt fan reserved, insa la ce preturi practica…

    tocmai ce am venit din varsovia si am fost placut impresionat de ce am vazut acolo, inclusiv la reserved: am cumparat pentru bebe toale pe care aici as fi dat cel putin dublu. jumatatii mele bune i-am luat un pulover la 80 de lei pe care l-am vazut in magazinul din baneasa la 170 de lei. chestii barbatesti, la fel, aproape la jumatate la ei.

    ok, inteleg ca reserved e polonez 100%, ca la noi taxele, TVA sunt mari, dar de aici pana la mai mult decat dublu, mi se pare nesimtire.

    chiar m-am contrazis cu colegii mei pe motiv ca nu are rost sa mergem la H&M, C&A si altele, ca au acelasi pret ca in Ro, ca au vazut ei pe etichete preturile in RON si PLN ca fiind aceleasi (paritatea e 1 RON=1PLN).

    ei bine, surpriza, desi exista articole la care preturile sunt echivalente, am vazut suficiente articole la care pretul era ceva de genul 65 PLN si 95 RON. ei??? ca sa nu mai zic de gama foaaaarte diversa de articole (pai la noi n-am vazut C&A care sa aiba mai mult de 30 de articole pentru babyboys…).

    mentiuni care nu tin cont de criza:
    1. am vazut oameni la shopping in timpul saptamanii, mai ceva ca la afi in week-end.
    2. in fata mea, la rand, cumparaturile frecvente depaseau 300 PLN.
    3. ca fapt divers, salariul mediu din regiunea Mazovia (in care este localizata Varsovia) este de aproximativ 4000 PLN. comparativ, Bucurestiul e la jumatate (2000 RON).
    4. la punctul 3, adaugati preturile din magazine (similare la alimente cu noi, mai mici la haine)

    …si aveti explicatia pentru care un city break ar fi mult mai avantajos. iar varsovia are un aer cosmopolit, desi ma asteptam la un oras dominat de arhitectura si fantomele comunismului…

      (Citează)

    • Probabil ca este vorba si de volumul de vanzari si de alte reduceri practicate in Polonia. Asa e si cu Zara, in Spania are niste preturi de 2 lei, aveau pantaloni la 10 euro, tricouri la fel, zici ca eram in IDM.
      Sincer sa fiu, discutia nu prea isi are rostul. Astea sunt preturile, dai cat vor ei sau mergi in Varsovia la cumparaturi, dar asta nu e posibil decat pentru 1%.

      Apropo de cumparaturi in mijlocul zilei, sa mergi prin AFI ziua in timpul saptamanii, vei avea o surpriza :P

        (Citează)

  4. Astea sunt preturile, dai cat vor ei sau mergi in Varsovia la cumparaturi, dar asta nu e posibil decat pentru 1%.

    …care nu asculta manele (ca sa te citez)!!

    toate cele bune

      (Citează)

  5. Eu nu gasesc niciodata nimic acolo mi se par niste carpe prost croite.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus