un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde pot manca rata si iepure bun?

22 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

OK, am vorbit pe aici despre unde se găseşte shaorma bună şi sangria bună. Cred că ne cunoaştem suficient de bine pentru a trece la următoarea etapă a relaţiei noastre.

Recomandaţi-mi un restaurant unde să pot mânca o porţie bună de iepure. Nu ştiu dacă aţi mâncat vreodată sau dacă mai ţineţi minte gustul, dar carnea este moale şi aromată şi cu un gust specific ce mi se pare inedit într-o lume dominată de pui, porc, vită şi alte animale fără urechi mari şi pufoase.

Pe lângă iepure, caut să mănânc şi rață. Am încercat câteva restaurante, atunci când am avut ocazia, dar nu pot spune că m-a impresionat vreunul. Aş vrea una bine gătită, cu sos şi condimente şi o garnitură pe măsură.

Ajutaţi-mă să ajung la iepure sau la… um… pasăre!

    8 comentarii

  1. Când afli să ne zici și mie. :))

      (Citează)

  2. Iepure bun doar la maica-mea :)) Din pacate nu stiu sa-ti recomand, insa mama il face strasnic de bun.
    Da acu si eu is curios ! Daca nu prind unu de la mine de pe cimp si te invit la mine cind l-oi face :))

      (Citează)

  3. ce as vrea si eu sa gasesc rata bine facuta in Bucuresti … cum am gasit la Paris acum cativa ani

      (Citează)

  4. Iepure bun fac doar eu.

      (Citează)

  5. Rata buna la Escargot. Piept foarte bine facut, cu niste combinatii un pic fusion. Merita sa incerci.

      (Citează)

  6. La restaurantul Noblesse din Dorobanti am mancat rata foarte, foarte buna. Era piept de rata la cuptor cu un sos interesant. A fost cea mai buna rata pe care am mancat-o, dar e de incercat la ocazii, ca sunt preturi mari acolo.

    Altfel, nici la The Harbour nu e deloc rea rata pe varza. Gatita si condimentata bine, portii mari, pret ok. Dar tot la Noblesse ti-as recomanda sa mergi mai intai :)

      (Citează)

  7. Rata – Chez Marie, foarte buna
    Iepure – nu stiu in Bucuresti, dar daca ajungi la Predeal, merita cel de la Cabana Vanatorilor

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus