un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si… v-ati recenzat?

2 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Acum că s-a terminat cu Marele Recensământ al Anului 2011, cum a fost? A venit recenzorul? I-aţi dat CNP-ul? Cine a fost capul gospodăriei? V-aţi declarat toate cele?

  14 comentarii

 1. Si daca la mine n-a venit nimeni … ?

    (Citează)

  • @Auras: pe tine te stia recenzorul de pe net, si-a luat de acolo toate datele necesare.

   @dunedenisip: vezi sa nu-si fi scris telefonul pe la avizierul blocului si sa astepte sa-l sune locatarii sa-i comunice CNP-ul.

   @cartus: nimic, nu vei aparea in date. Cred ca te pun la socoteala, ca Politia are CNP-ul tau si stie ca esti in viata, dar nu vei intra si in calculul statisticilor care se fac ulterior.

   @Jen: da, dar probabil s-a gandit si recenzorul “riiiight… daca ar fi fost si EA acasa ce-ar fi zis?”

     (Citează)

 2. la mine a venit, nu m’a găsit și mi’a lăsat un nr. de telefon.
  l-am sunat 3 zile la rând, dar n’a răspuns! :(

    (Citează)

 3. Nici la mine n-a fost nimeni, la parinti a fost. Oricum era destul de greu sa ma gaseasca pe acasa saptamana asta.

    (Citează)

 4. La mine a fost, mi-a spus ca nu e obligatoriu CNP-ul. Inca mai astept sa vina dupa el.

    (Citează)

 5. si daca nu m-a gasit ce se intampla?

    (Citează)

 6. La mine a venit recenzorul cand eram la munca. Din fericire (pt recenzor) prietenul meu era acasa, racit, asa ca m-a declarat el. M-a sunat sa ma intrebe CNP-ul si atat. L-am intrebat pe cine a trecut capul familiei, dar nu mi-a raspuns… cred ca incerca sa evite conflictele :D

    (Citează)

 7. Da, si tanti a fost foarte eficienta. A terminat in cateva minute :D

    (Citează)

  • @Ana, @Ovi: si la mine la fel, ca n-am copii sau sotie. Dar am mai vazut-o apoi in alte 3 zile prin bloc, cred ca a avut de tras cu alti locatari.

   @Ariel: deci ea?

   @nashu: am inteles, ea. Mi s-a parut mereu, de altfel, dar na, am zis sa nu te intreb :P

     (Citează)

 8. Si la mine a venit tot cu alea semi completate. A terminat in cateva minute.
  Nici macar un pahar cu apa nu a vrut.

    (Citează)

 9. a venit, i-am explicat situatia care nu era in nici un FAQ pe site si nici el nu stia s-o interpreteze. I-am dat datele absolut necesare, numele meu + al sotiei + CNP + nr de tel.

  A revenit dupa vreo 3 zile telefonic si am completat in 3 minute tot. De capul familiei nu m-a intrebat dar e destul de evident.

    (Citează)

 10. “Locuiti singur deci? Aham… Foarte bine… In concubinaj?” [facepalm] Oricum, a fost clar cine a fost declarat capul familiei.

    (Citează)

 11. La tine au fost declarati ai tai? :D

    (Citează)

 12. Nu stiu inca, trebuie sa-i intreb pe ai mei daca m-au trecut la recenzat :).

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus