un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Milka vanilie si Milka crema lapte si alune caramelizate

9 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

“Me gusta” în special cea de jos, cu budincă de vanilie. Cea de sus este cu cremă de lapte și alune caramelizate.

  9 comentarii

 1. Si aia verde, cu pere, e foarte buna.

    (Citează)

 2. Cea cu alune caramelizate e divina :)

    (Citează)

 3. Me gusta! nom, nom, nom!

    (Citează)

 4. in Hunedoara :D Cauta, trebe sa gasesti.

    (Citează)

 5. @raducu: Ahhhh! In Bucuresti n-am vazut-o.

  Deci, lucrurile stau in felul urmator: ciocolatele astea trei (cele doua din poze plus cea cu pere) au aparul de prin august la nemti intr-o gama noua. Prin Bucuresti nu le-am vazut pana acum decat pe astea doua.

  Eu mi-am luat-o doar pe cea cu vanilie si mi-a placut crema.

  PS – Pentru cei din Bucuresti: daca vreti sa gasiti ciocolate mai neobisnuite (soiuri de Lindt, Milka, Ritter-Sport care nu se gasesc prin alte parti prin Bucuresti; Rausch, Starbrook & multe alte chestii), exista un supermarket la Piata Victoriei nu mit Fonzi, fix langa City Farm (coltul Buzesti-Titulescu).

    (Citează)

 6. Au aparut trei sortimente noi de Milka in Auchan. Sunt asemanatoare cu cea cu jeleu de zmeura, difera doar fructul jeleului – sunt cu capsuna, pruna si… nu sunt foarte sigura de a treia… mure parca.

  Ca o corectura la comentariul precedent, intre timp farmaciile City Farm au devenit toate SensiBlu…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus