un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce as vrea ca biletul la film sa fie mai ieftin

19 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Pentru că aş vrea să-mi permit să văd şi filmele proaste, nu doar pe cele bune. Ultimul Twilight, numit în engleză Breaking Dawn, ceea ce în română se traduce prin “în sfârşit vine şi ziua”, pare a fi un astfel de film. De ce aş vrea să-l văd? Filmele proaste, dar cu pretenţii, sunt amuzante prin stupiditatea lor.

De exemplu ratez astfel de momente:

Nu am văzut al treilea film. Ştie cineva să-mi zică ce anume s-a întâmplat în el? Întreb pentru că al doilea film se termină cu momentul în care Edward vampirul sclipicios o cere în căsătorie pe Bella, iar al patrulea film începe cu nunta lor. A fost un film întreg în care ea a zis da? S-a gândit tot filmul? A luat în considerare mai multe variane şi a avut conflicte interioare?

E un fragment din cronica lui Ovidiu Sîrb, pe care vă rog să o citiţi integral, plus live text de la film.

Când am văzut trailerul, acum vreo două săptămâni, mi-am zis “aoleu, asta e celebra serie Twilight? Cu nunţi emotive şi sarcini cu probleme?”. Trailerul m-a făcut să cred că momentul culminant este dacă actriţa principală, care pare atât de entuziasmată de tot ce se întâmplă încât pare mai plictisită şi mai lipsită de viaţă decât o contabilă din multinaţională, va da naştere cu succes copilului sau nu. De la Lună Nouă la luna a noua, cum am văzut scris pe undeva. Iar chestia asta are milioane de fani?

    3 comentarii

  1. Eu spun doar atat. Nu dati banii pe prostii, luati filme bune la copii! ;) :))

      (Citează)

  2. Inteleg ce zici tu acolo :) de multe ori ma uit la filme proaste, doar ca sa am de ce rade :) de obicei, e un film gen Twilight sau un horror. Comediile proaste sunt foarte proaste, nici macar nu pot rade la ele, pentru ca ma enerveaza (aka: filmele cu Jennifer Aniston, Katherine Heigel, Adam Sandler, Ashton Kutcher, etc).

      (Citează)

  3. Esti rea. J. Aniston si A. Sandler au si unele filme bune si chiar razi! :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus