un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cortina cade

1 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Surpriză pe Calea Victoriei, unde clădirea de la intersecţia cu Regina Elisabeta, vecină cu Cercul Militar, nu mai este acoperită de reclame. Nici nu mai ţin minte când am văzut-o ultima oară, fiind de mulţi ani în renovare şi acoperită cu reclame la Sony sau BMW, printre altele.

Acum, este gata renovată pe exterior, vopsită în alb, iar cu auriu îi scrie mare numele: Grand Hotel du Boulevard. Aşa se numeşte din 1877, când a fost primul hotel din Bucureşti cu apă curentă. Nu ştiu când se redeschide sau sub ce formă (un hotel acolo ar fi succes instantaneu), dar măcar este încă o clădire care arată bine şi un panou publicitar în minus.

  4 comentarii

 1. Arata foarte bine .
  Credeam ca doar eu m-am saturat sa vad panourile publicitare din BUcuresti , este invadat orasul .
  Arata mult prea urat cu ele .

    (Citează)

 2. S-a intamplat ca firmele de plublicitate platesc bani frumosi si nu conteaza ca arata orasul pestrit si nu vezi nimic de toate panourile publicitare de peste tot

    (Citează)

 3. Pentru mine cel mai penibil mi se pare unul din blocurile din statia de la Victoriei (cea de langa Piata Natiunile Unite cred,unde opreste 385). E plin cu atentionari: ” Atentie, cade tencuiala!!!” dar in acelasi timp are o frumoasa reclama de nu stiu, 15 pe 15 metrii.
  Cum vine asta, ca eu nu inteleg…..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus