un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cat castiga un site de cupoane?

1 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Vineri am găsit pe www.zumzi.ro o ofertă destul de bună: 5 lei pentru un voucher care oferă 50% reducere la accesorii de sezon la magazinul Reserved. L-am cumpărat.

Nu ştiu dacă v-am mai zis, dar magazinele Reserved au fost întotdeauna între preferatele mele. Tricouri bune, din material foarte plăcut la atingere, geci mişto, cămăşi frumoase, pantaloni, hanorace; cred că mereu am ieşit de acolo cu ceva cumpărat. Mi-am luat voucher-ul, am fost sâmbătă la magazin, de unde am luat o căciulă, nişte mănuşi de piele şi a fost loc şi de un fular. Am plătit 119 lei in loc de 240 de lei.

Ofertele de pe site-urile de cupoane variază de la caz la caz. Uneori site-ul ia toţi banii, uneori îi împarte cu cei cărora le aduce clienţi, precum se întâmplă în cazul restaurantelor sau saloanelor de înfrumuseţare.

În acest caz, sunt destul de sigur că Zumzi ia toţi cei 5 lei daţi de mine pe voucher, iar Reserved câştiga doar banii care ies din vânzarea produselor din magazin, plus mulţi clienți care le calcă pragul. Chiar şi la jumătate de preţ probabil că rămân cu profit. Cât câştigă Zumzi? Păi până acum 5 lei x 1540 de vouchere = 7700 de lei dintr-o singură ofertă. Un astfel de business are ceva cheltuieli, având nevoie de vânzători care să meargă din uşă în uşă la business-uri şi să le propună “combinaţii”, dar oricum, nu e un câştig rău pentru opt ore de muncă şi o pagină pe site.

    9 comentarii

  1. 240 de lei pe o perechi de manusi , wtf

    cat o pereche de cizme de piele de dama , imblanite si lungi

      (Citează)

  2. ok , 240 de lei o pereche de manusi si un fular ?

    ps : nu vazusem fularul

    89 de lei manusile cu reducere , nu ? deci 180 de lei la liber cum s-ar zice , chiar si asa enorm pentru o pereche de manusi

      (Citează)

    • Nu trai-ti-ar familia, zici ca ai baut gaz.

      Manusi, caciula, fular
      Manusile 89, caciula vreo 110 parca (din aia cu urechi, de boschetar), fularul nu stiu cat a fost pentru ca a fost la modul “si-ti ramane si de un fular pentru ea”. In total insa au fost 240 de lei, de unde deduc ca fularul (de fapt un fel de fular-basma-ceva de pus peste cap din lana groasa, chestie la care eu am crezut ca e un fel de bandoliera sau cum se cheama aia de o poarta soldatii si primarul peste piept, dar femeile au stiut imediat ca e un fular-basma-ceva de pus peste cap din lana groasa) a costat vreo 50 de lei. La jumatate redus, am dat 119 in total. Capisci?

        (Citează)

  3. toate astea, 119, MULT!!!

      (Citează)

  4. Costa sa fii hipster…

      (Citează)

  5. Eu am manusi de 10 lei
    Fes de 10 lei
    Fular nu port

    Total 20 lei fara nici o reducere :)

      (Citează)

    • @Linux: din alea am avut si eu mereu. Se rupeau dupa fiecare iarna, imi era frig in ele, erau si mari si nasoale. Acum mi-am luat niste manusi finute de piele, dar cu bumbac in interior, ca sa fie cald, o caciula mare cu urechi, imblanita, pentru ca aia veche nu strangea fix la urechi. Ieftinaciunile nu-s mereu bune :P

        (Citează)

  6. am gasit zilele astea si http://www.zupon.ro sunt ok si seriosi

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus