un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone + Orange + Cosmote = love

12 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Ieri am căutat o metodă să transform cartela mea SIM în micro-SIM, ca să încapă în noul Nokia N9 pe care-l testez. În același timp, vroiam şi un adaptor ca să pot trece înapoi la SIM normal, după ce returnez – scuze, trebuie să şterg o lacrimă – respectivul N9. Şi mai ales, precum domnul Goe din nuvelă, eu vroiam să vină micro-SIM-ul acum, nu să aştept să comand vreun cleşte sau vreun adaptor (mulţumesc tuturor celor de pe Twitter care mi-au recomandat diverse soluţii, apropo).

Totul s-a terminat aseară în Sun Plaza. SIM-ul meu Vodafone a fost decupat în magazinul Cosmote de o angajată ce m-a ajutat benevol, iar în magazinul Orange n-am găsit de cumpărat adaptor la SIM, dar angajatul de serviciu a dispărut un pic în spate şi după un minut mi-a adus un astfel de adaptor, probabil rămas cine ştie de unde. Aşa că acum am de toate.

    5 comentarii

  1. Deci se mai intampla si lucruri bune din cand in cand si treaba merge. :)

      (Citează)

  2. cererea e prea mica pentru ca sa existe stocuri.
    norocul tau e ca ai gasit angajatii aia care inca nu s-au frustrat de tot, si care se mai pricep si la altceva decat facebook.

      (Citează)

  3. Pentru iPhone am găsit un adaptor „ingineresc” de la micro-SIM la SIM normal: am văzut cam pe unde vin contactele și am lipit o bucată de scotch pe tăvița în care se pune SIM-ul. A funcționat de minune. A fost totuși o situație de criza, îmi bușisem iPhone 4 și aveam nevoie de un telefon. :D

      (Citează)

  4. @radu – era asa de simplu ptr micro cartela SIM.) la orice magazin al operatorului oricare ar fi fost el, te duceai si ceri sa-ti mute nr de pe cartela sim obisnuita pe gaselnita asta de microsim.) merita pentru un Nokia N9, cred eu. Si daca n-as fi spus in micul filmulet despre N9 aici http://www.youtube.com/watch?v=s95UQ4loHTc

      (Citează)

    • Puteam sa fac asta, dar imi retineau SIM-ul original, si am nevoie sa-l bag inapoi cand revin la telefonul meu. Nu puteam sa stau 2 zile fara telefon pana cerea iarasi un SIM.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus