un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale noi si proaste

5 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am renunţat să mai urmăresc serialul The Secret Circle la 10 minute după ce a început episodul doi, la a treia scenă despre tineri liceeni care doar se necăjeau între ei cu vrăji şi apoi fugeau speriaţi de ceea ce au făcut. OK, poţi face vrăji. Deja e stupidă premisa serialului. Când le foloseşti ca să te răzbuni pe colegii de şcoală, e ridicol şi eu aleg să nu pierd timpul uitându-mă la aşa ceva.

Despre serialul The Playboy Club nu cred că am apucat să scriu. Părea interesant, era şi cu Amber Heard în el. S-a anulat după al doilea episod, din cauza audienţei mult prea mici.

  2 comentarii

 1. Cat tam-tam se facuse pentru The Playboy club.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus