un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Amber Heard

25 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Iată niște fotografii cu Amber Heard, ca sa înțelegeți ce ziceam despre filmul Drive Angry.


Faza cea mai nasoală? A anunțat recent că este lesbiană. Asta e o tragedie pentru toți bărbații! Totuși, înainte să izbucniți în plâns, gândiți-vă la următoarea posibilitate: dacă totuși o convingeți să vină în pat cu voi, este o șansă mare să mai aducă încă o femeie cu ea, probabil una la fel de marfă, că doar nu face chestii lesbianistice cu vreo urâtă.

    7 comentarii

  1. Ba, serios, nu zic ca e rea, dar poate ar trebui sa mai iesi si tu din casa. Nu e atat de nemaipomenita. Sau poate sunt eu prea obisnuit cu toate bunatatile care roiesc in jurul meu…

      (Citează)

  2. Aceeasi parere o am si eu , e chiar foarte comuna tipa nimic spectaculos .

      (Citează)

  3. @nwradu, poate fi admirata mai indelung in filmul ‘the informers’:D

      (Citează)

  4. ai inventat un nou cuvant?

    apropo, arata ca o pitipoanca decenta si atat.

      (Citează)

  5. :| Nu e urata. E chiar foarte futabila. :)

      (Citează)

  6. Si mie mi-a placut in mod deosebit. Gagica. A, si Contabilul a fost de zile mari.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus