un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Drive Angry

25 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Drive Angry este un film neaşteptat de bun! Nicholas Cage iarăşi face un rol de genul “accept orice bani pentru că am datorii la stat”, după tiparul Ghost Rider, aici fiind un tată care evadează din iad după ce fiica sa a fost omorâtă de nişte sectanţi nebuni. El se duce să o răzbune şi să-i omoare pe toţi. Spre deosebire de Ghost Rider şi alte filme proaste, Drive Angry este mai bine făcut, cu acţiune şi cascadorii ok, cu umor subtil, dar bine gândit, în fraze şi expresii faciale ale personajelor, iar în plus William Fitchner joacă perfect în rolul Contabilului trimis să-l aducă înapoi în iad.

Filmul are şi maşini şmechere plus ceva nuditate, dar punctul forte este Amber Heard, care este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o tot anul, ba chiar probabil de mai multă vreme încoace. Numai pentru ea şi merită văzut Drive Angry.

  2 comentarii

 1. cum sa-ti placa ma bomba asta de film…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus