un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Homeland

5 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Homeland are ceva potenţial ca serial nou, dar după primul episod nu-mi dau seama în ce direcţie vor să-l ducă producătorii pentru un sezon. Ideea este următoarea: un soldat american este găsit şi salvat din Irak după vreo 8 ani petrecuţi ca prizonier al teroriştilor, iar acum se întoarce acasă ca un erou de război, la o soţie care “trecuse mai departe” şi la copii care nu prea îl recunosc. În acelaşi timp, un analist CIA bănuieşte că soldatul ar fi trecut de partea teroriştilor şi că de fapt este un spion bine amplasat pentru un atentat.

Partea bună este că soldatul este jucat de Damian Lewis (Winters din Band of Brothers), agentul CIA de Claire Danes, iar nevasta soldatului de Morena Baccarin (Firefly, V), pe care de altfel o puteţi vedea şi goală într-una din primele scene. Şi, bucurie, faţă de V i-a crescut şi părul în cap şi arată din nou a femeie.

Sfârşitul episodului pilot arată că ar fi ceva de capul serialului şi ar putea exista un joc de şoarece şi pisică, dar episoadele următoare trebuie să mă convingă de asta.

    7 comentarii

  1. Nu ma apuc de nici un serial nou pentru ca are sanse foarte mari sa fie anulat fie dupa primul sezon, fie dupa al doilea.

    Si chiar si asa, ar fi ok daca nu ar alege fie sa-l lase in coada de peste fie sa-i toarne un final rapid in 30 de minute care sa te enerveze maxim.

      (Citează)

  2. Morena apare si-ntr-un episod din Mentalist.. Oricum, foarte tare serialul..

      (Citează)

  3. Momentan ma uit la Breaking Bad, ca am ramas in urma cu sezonul asta.
    Ieri a aparut si House, iar urmatorul care o sa-l iau o sa fie Supernatural (m-am oprit undeva la sez 3) si Dexter (sez 4+)

    Mi-am pus sperantele in o gramada de seriale si mi-am furat-o: Terminator SCC, V, Dollhouse sunt primele care imi vin in minte.

      (Citează)

    • Dar nu e vreo problema ca se termina un serial sau ca este intrerupt. Ah, e un pic nasol, dar in cazul multora merita uitat oricum. De ex Dollhouse a avut idei si situatii foarte bune, indiferent daca scenaristii au terminat sau nu povestea mare.

        (Citează)

  4. Morena a jucat si in Stargate.

      (Citează)

  5. Iti recomand Fringe.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus