un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Laptopnews.ro da un Asus Transformer la concurs

22 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Laptopnews.ro oferă ca premiu o tabletă Asus Transformer într-un concurs făcut împreună cu magazinul online Vexio. Trebuie să daţi nişte Like-uri pe Facebook şi să completaţi un chestionar, dar premiul merită efortul. Detalii aici.

Puteţi citi şi review-ul făcut de mine tabletei Transformer pentru mai multe informaţii despre ea.

    4 comentarii

  1. Lol, ma apucasem sa completez pana am ajuns la campul obligatoriu de “Seria si numarul CI”. Mie nu-mi place sa-mi dau numarul de telefon, d-apăi datele de buletin…

      (Citează)

  2. knox, daca vrei sa vezi daca ai noroc sau nu completezi seria, numarul si CNP-ul cu informatii mai putin adevarate :)

      (Citează)

  3. salut initiativa, insa e posibil sa fiu eu cel “ciudat”.

    Mi se pare lipsa de seriozitate sa ceri like-uri pe facebook sau orice alta retea de socializare (cred ca mai bine cereau si un RT cu link spre ei…)

    concursul e bun, am auzit de magazinul online de care nu stiam, insa reversul medaliei e ca a intrat direct in black-box/spam category.

      (Citează)

    • @Ariel: de ce, daca oamenii au o prezenta buna pe Facebook si vor sa afle lumea si ea, asta e cea mai simpla metoda. Like-ul acela inseamna ca lumea le va vedea update-urile si stirile si acesta e interesul, nu doar un artificial “uite cati zic ca le place magazinul nostru”.

      Pentru multi Facebook este wallpaper-ul, este desktopul zilnic pe care stau cu orele. Daca nu poti sa-i aduci pe ei pe site-ul tau, mai bine aduci site-ul tau pe Facebook. Din acelasi motiv am si eu o pagina a blogului pe Facebook si ma intereseaza sa dea like cat mai multi, tocmai pentru a le oferi posibilitatea sa ma citeasca acolo, daca acolo se simt ei mai bine.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus