un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG da TVA-ul inapoi la orice telefon mobil cumparat

11 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Iată o promoţie pe care mulţi cred că ar fi vrut-o în perioada Crăciunului, dar să sperăm că atunci vor da înapoi TVA-ul la orice tabletă sau laptop :P

eMAG dă, în perioada 11-31 octombrie, TVA-ul înapoi la orice telefon mobil cumpărat de la ei, sub forma unui voucher de acea valoare. Iei un mobil, primeşti 24% din valoarea sa înapoi sub forma unui voucher pentru cumpărături viitoare din anumite categorii de pe site. În plus, oricine cumpără în această perioadă un telefon mobil participă automat şi la o tombolă prin care poate câştiga noul iPhone 4S, aşa că acum este momentul să cumpăraţi un nou mobil.

Chiar dacă nu intenționați să cumpărați ulterior un televizor sau electrocasnice, tot puteți profita de voucher dându-l altcuiva care l-ar folosi. De exemplu dacă aveți un voucher de 500 de lei probabil că-l puteți vinde pe 300 de lei cuiva interesat să cumpere ceva cu el.

Cam câți bani primești ca voucher pentru cele mai populare telefoane de pe eMAG:

 

    7 comentarii

  1. Nexus S e bun rau la pret, il urmaresc de mult sper sa-l mai apuc.

      (Citează)

  2. Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 10 – 19 februarie 2012, pentru a comanda orice produs din urmatoarele categorii: Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Hote incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile.

    Deci in afara ca e limitat ca si echipamente, e limitat ca si utilizare in timp. Il poti folosi numai peste 4 luni, timp de o saptamana. In plus, diferenta de timp intre durata promotiei si durata utilizarii ei se va reflecta in pretul pe piata al vaucherului (vor fi mai multe decat cererea). In concluzie, mai bine astepti reducerile de Craciun, daca esti in cautarea unui chilipir. Probabilitatea de a iti recupera banii in februarie este foarte mica.

    De aici: http://www.emag.ro/tva_inapoi_telefoane

      (Citează)

    • Corect, desi pentru televizoare e mana cereasca o reducere de, sa zicem, 500 de lei. Daca intentionezi sa iei un telefon, mai bine il iei acum, macar pleci si cu un voucher acasa si participi si la aia cu iPhone 4S. Ulterior dai cadou voucherul, il scoti la vanzare, ce-o fi.

        (Citează)

  3. Mie nu prea mi se pare afacere sa cumpar ceva si sa primesc tva-ul inapoi ca si voucher.
    Pentru emag, da, e super bine.
    Castiga o caruta de bani din asta ca perioada cand poti sa cumperi produsul redus e imediat dupa revelion (in ianuarie sau februarie, in functie de campanie), cand sunt vanzarile mici.

    Plus ca daca tot am reducerea, vreau sa ma bucur si eu de produs de sarbatori, cand am timp de stat acasa.

    Mi se pare o mare miscare de marketing facuta sa dea bine in afise prin oras, dar nimic mai mult.

    Bine macar ca le-au lasat transferabile

      (Citează)

  4. Perfect de acord cu nashu si ovi.

    Imi pare rau, dar asta cu “iti dam ceva care-l folosesti OBLIGATORIU in luna in care oricum n-avem vanzari si ORICUM nu ai nevoi, dar cumpara”, nu e o campanie reusita, parerea mea :)

      (Citează)

  5. Pe mine, care caut un Desire Z pentru +1, nu ma face sa cumpar.

      (Citează)

  6. Am vazut ca au mai fot utilizatori care vindeau vouchere eMAG. Daca mai are cineva vouchel eMAG si nu numai de vanzare, vreau sa ii spun ca il poate vinde pe SellADeal punct ro. NU fac reclama, vreau doar sa ajut

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus