un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De ce nu s-a facut nimic cu cainii maidanezi

18 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Iată că se confirmă o teorie mai veche de-a mea, care spune că politicienii şi primarii se feresc de a decide eutanasierea câinilor vagabonzi tocmai pentru că asta le-ar scădea popularitatea şi i-ar costa alegerile viitoare.

O să ziceţi că şi lipsa drumurile sau corupţia duc la scăderea popularităţii. E corect, dar măcar acelea aduc milioane de euro în cont sub formă de șpagă, pe când omorârea unor câini, chiar şi cu aranjamente, nu aduce suficient încât să merite privirea dezaprobatoare a societăţii.

Vreţi dovada? Camera Deputaţilor tocmai a decis că votul privind soarta maidanezilor va fi secret, pentru a nu se şti cine ce-a votat şi toţi să fie în continuare virgini şi nepătaţi. Probabil că legea sau ce votează va trece cu majoritate de voturi, dar la sfârşit toţi deputaţii vor declara că ei au votat împotriva ei, deoarece sunt iubitori de câini şi trebuie găsită altă soluţie.

via Realitatea.

    6 comentarii

  1. Don’t feed the troll!
    Feed the dog!

      (Citează)

  2. Atata timp cat se voteaza naibii odata, nu ma intereseaza cum se face. Numai sa se faca!

      (Citează)

  3. Eu i-as eutanasia intai pe aia cu priviri dezaprobatoare. Si dupa aia si javrele de pe strazi.

    Imi plac cainii, insa nu si atunci cand umbla singuri pe strazi si se mai si agata “din greseala” de botina mea, mi-o sfasie, iar eu ma intorc acasa pe tocuri complexe (un toc real si un toc imaginar) intr-o seara ploiasa de toamna in timp ce imi ingheata degetele de la un picior de frig, iar cei care se intampla sa-mi vada piciorul in lumina nu se pot abtine sa nu chicoteasca (nu pot spune ca eu as reactiona altfel daca as vedea pe cineva mergand pe strada doar cu un picior incaltat). Probabil ca iubitorii de maidanezi o sa-mi zica ca-s o rea, ca bietu’ sufletel nu si-o infipt coltii in pielea mea… doar intr-o pielicica de bovina care era oricum moarta…

      (Citează)

  4. Eu daca as fi un parlamentar destept as provoca toate ONG-urile cu nume gen Labus:

    Aveti 2 luni (fie: 6 luni) sa luati toti cainii de pe strazi si sa faceti ce vreti cu ei (nu ne intereseaza cum, nu ne intereseaza din ce bani… va descurcati ca doar d-aia sunteti ONG-uri).

    Dupa cele 2 luni (fie: 6 luni) orice caine vazut pe strazi va fi dus direct la eutanasiere fara alte intrebari.

    Un caine nu are ce cauta pe strada. Doar in lesa!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus