un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Cocor, Chinatown, tot pe acolo

10 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Doar mie mi se pare ciudat că Florin Piersic face reclamă şi la Cocorul, relansat ca cea mai exclusivistă şi şmecheră galerie comercială, dar şi la Chinatown, în condiţiile în care ştim cu toţii ce calitate au “chinezăriile” de pe acolo?

Nu faptul că Piersic câştigă bani din publicitate mă deranjează, că doar e dreptul său. Dar când îmi recomandă ambele galerii comerciale, înseamnă că ambele sunt cam de acelaşi nivel valoric, iar aceasta clasare nu este foarte flatantă pentru Cocorul.

  3 comentarii

 1. Cocor = http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Crane

  Because of its importance in Chinese culture, the Red-crowned Crane was selected by the National Forestry Bureau of the People’s Republic of China as its only candidate for the national animal of China.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Red-crowned_Crane

  Deci da, tot pe acolo :D

    (Citează)

 2. Cunosteam pe cineva de la Unirea si acum 2-3 ani imi spunea ca aproape toata marfa de acolo este cumparata din dragonul rosu si ce complexe mai sunt pe acolo. Deci nu m-ar mira deloc sa fie si prin Cocor la fel.

    (Citează)

 3. Cu siguranta sunt mai multi cumparatori la cele doua locatii din cauza junelui prim Florin Sn.
  :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus