un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tableta Toshiba AT100 in video prezentare

9 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

După cum urmează să vedeţi în review-ul final, Toshiba AT100 nu are mari inovaţii pe partea de software, Android-ul de la bord fiind destul de “chior”. Îl ştiţi deja, aşa că nu aveam ce să arăt într-un clip decât carcasa tabletei, aspectul ei fizic.

Deşi groasă, rămân la părerea că AT100 este o tabletă mai de muncă, nu de distracţie la cafenea. Poate că Toshiba n-a vrut să iasă aşa, dar eu aşa o văd poziţionată, acum după ce am ţinut-o în mână. În clip veţi observa spatele striat şi butoane cauciucate şi bine protejate, care nu sunt foarte elegante, dar măcar nu se rup sau nu se lovesc. Observaţi şi slotul de card SD de pe lateral, iar în partea de jos a tabletei, sub un capac foarte bine deghizat, are portul USB full size, un HDMI şi un conector mini-USB pentru transfer de date. Din acest motiv zic că este o tabletă pentru cei ce vor ceva mai mult de la ea decât să facă un mic browsing pe canapea sau #pebuda.

O am de la Marketonline, unde costă astfel:

    3 comentarii

  1. Ca sa fie pentru munca, ar trebui sa existe cel putin un viewer decent de powerpoint pentru Android, pentru ca e numai si numai de birou. Nu am vazut asa ceva.

    O tableta profesionala cu grad de protectie mecanica IP 54 sau IP 65, rezistenta la caderi etc se invarte pe la mii de euro. Si va avea sistem de operare standard pentru PC-uri.

      (Citează)

    • Nashu, sa stii ca munca nu inseamna doar sa stai in fund la birou si sa te uiti la powerpoint-uri amuzante toata ziua :P Unii au si alt tip de munca.

        (Citează)

  2. Ah, sa inteleg ca merge Pasarici Nervoase pe ea?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus