un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noua tema a concursului Lenovo: educatia

10 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Lenovo a pus pe site-ul competiţiei o nouă temă, Educaţia (detalii despre campanie am scris aici). Are trei idei la care suntem încurajaţi să participăm cu o fotografie, un clip video sau câteva cuvinte şi anume “Dezvoltare personală”, “Limbajul For Those Who Do” şi “Ora de internet”. Scrie pe site cam ce înseamnă fiecare.

Eu am încărcat o fotografie în categoria “Dezvoltarea personală”. Este cea de mai jos, făcută de mine în martie la maratonul de programare din cadrul competiţiei Qt Web Developers. Pentru programatori, a fost o experienţă inedită, cu 2 nopţi şi 3 zile de programare non-stop, întrerupte doar de câteva ore de somn, pauză de mâncare şi mult redbull la bord. Înveţi ceva şi din astfel de evenimente, nu doar în şcoală.

    2 comentarii

  1. Chiar ai incredere in concursurile de genul asta? De exemplu, la provocarea cu mediu, mai mult de jumatate din fotografiile inscrise sunt furate de pe net, inclusiv fotografia cu cele mai multe voturi.

      (Citează)

    • Din cate stiu, se ocupa Lenovo International de concurs (pagina e doar tradusa in romana pentru acces) si ma indoiesc ca au alt interes decat sa aleaga niste castigatori si atat.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus