un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fumatori

12 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Copilaşii aceştia fumau amândoi la coşul de gunoi din imagine, deşi abia de-s mai înalţi decât ghiveciul de flori lângă care o făceau. Cel din stânga are chiştocul între degetele de la mâna dreaptă, iar cel din dreapta are țigara după corp şi nu apare în fotografie, că nu l-am prins exact când trăgea din ea.
fumatori

Asta apropo de fumat. Sper doar să-i recunoască cineva şi să le arate părinţilor imaginea.

    7 comentarii

  1. Au invatat ce au putut si ei de la parinti!

      (Citează)

  2. nu neaparat de la parinti au invatat, ci anturajul i-a invatat sa fie cool, sa fie smecheri.
    vina parintilor este ca nu ii supravegheaza suficient..

      (Citează)

  3. De ce pornesti de la ideea ca de la parinti au invatat?

      (Citează)

  4. Sa vedeti voi si pustoiacele de gimnziu ce trag din tigara. N-au nicio treaba nene cu frica sau teama ca nu le face bine sau ca pot sa fie prinse. Ele fumeaza. Nu le-am intrebat de ce fumeaza insa in majoritatea cazurilor fie te spurca fie incep sa rada. Un ras dinala isteric in genul cum scot sunetele curcile :).

      (Citează)

  5. Daca si un adult da din umeri cand aude de efectele nocive ale fumatului, de ce le-ar lua un copil in serios?

      (Citează)

  6. Fumatul este o opțiune a fiecăruia. Este lagal să fumezi. Poate oricine să fumeze atâta timp cât nu deranjează pe nimeni.
    Am fost fumător și nu mai fumez de 2 ani. De exemplu mă deranjează că se fumează în restaurante unde se mănâncă.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus