un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum se joaca Diablo 3

22 Sep 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Diablo 3 a intrat în beta şi din vechiul meu post înţeleg că sunt destui fani aici. Pe IGN există câteva clipuri lungi cu jocul jucat de redactori, iar din ele puteţi să vedeţi cum va arăta. Grafica e bunicică, iar jocul pare făcut după sistemul “mulţi monştri, dar slabi”, aşa cum au şi promis. Un pic întunecat, nu prea îmi plac jocurile la care trebuie să-mi solicit ochii din cauza beznei.

Alte clipuri pe IGN.

    8 comentarii

  1. Sper sa nu fie tot jocul cu monstrii slabi:)…Abia astept sa-l butonez:)

      (Citează)

  2. Sper sa aiba vreun amic de-al meu beta account ca astept de cand eram mic.

      (Citează)

  3. Pacat ca e doar on-line. Asta era una din micile placeri ale Diablo 2. Stau acasa, chiar si fara net ( la furtuni serioase imi cam pica ) si ma joc. Asa, ma cam obliga la diverse, ceea ce nu e pe gustul meu. Inteleg logica asta de cloud, insa nu aplicata chiar asa.

      (Citează)

    • @jules: poate nu sunt eu la curent, dar cum e doar online? E la fel ca celelalte, poti juca single player cat vrei tu. Din cate stiu permite chestii flexibile precum sa te insoteasca un prieten din cand in cand, daca e timp, si tot asa.

        (Citează)

    • Eu sunt curios cine-i monstrul final. Diablo e mort, Baal la fel, Mephisto a predat bocancii… cu cine te mai bati acum? Decard Cain? Pustiul fara un picior?

        (Citează)

  4. Bre, asa au spus astia in video. Poate doar multiplayer. Ceea ce nu ma deranjeaza. O singura data am avut nevoie de multiplayer cind am stat pe bune 30 de minute, 7 oameni sa-l omorim pe diablo. Ne carasem special cu calculatoarele la o sala de jocuri pentru asta.

    Sper sa nu fie chestia asta si in 3. Daca mori, iesi din joc, intri si te intorci unde ai murit vei gasi monstri mult mai puternici. Si eu murisem de vreo 20 de ori. Cum apaream acolo, cum o luam scurt. O bucata si gata.

      (Citează)

    • Nu era asa, ca am jucat si eu D2 in multiplayer de mi-au iesit capacele. Monstri erau mai puternici proportional cu numarul de jucatori. Te juci in potera de 7 insi la Diablo, e de 7 ori mai puternic.

      Daca mureai, trebuia sa te duci acolo ca sa-ti recuperezi obiectele si puteai sa mori pe drum pentru ca nu erai la fel de puternic fara ele, dar monstri nu se schimbau.

      Posibil ca jocul beta sa poata fi jucat doar multiplayer, ca sa impiedice piratarea lui.
      Uite aici mai multe detalii despre ce-i nou:
      http://au.pc.ign.com/articles/118/1185753p1.html

        (Citează)

  5. Bre nu ai inteles, in single player era faza de care spuneam. Si a trebuit sa intru pe multiplayer in save-ul meu ca sa il fac pe diablo. Si acum, ca m-am blocat pe nightmare la actul 3 si intru cite 10 minute pe zi si umblu ca prostu si deja sint mult mai tari baietii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus