un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Aplaud noul Facebook

22 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Văd că părerile sunt împărţite despre schimbările din interfaţa Facebook, dar eu unul aplaud orice modificare ce aduce mai multe informaţii pe ecran. Site-ul Facebook mi se pare unul din cele mai bine programate site-uri, fiind foarte mişto făcut şi gândit, dar nu fără probleme. De exemplu, pe monitorul meu arată ca mai jos.

Observaţi că două treimi din ecran sunt goale, albe. Dacă pot avea mai multe informaţii pe pagină, chit că mi le pune în dreapta sus, deasupra chat-ului, e foarte bine din punctul meu de vedere.

Proastă gestionare a spaţiului din interfata web este şi motivul pentru care folosesc Windows Live Messenger pentru a “citi” Facebook-ul. Mi-am asociat contul de FB la profilul meu de live.com şi folosesc programul acesta pentru a vedea toate update-urile, cele mai recente sau doar fotografiile, plus chat şi comentarii direct din el pe Facebook. Observaţi că, deși pare înghesuit, în realitate foloseşte spaţiul disponibil la maxim, iar dacă fac fereastra mai mare pe ecran se scalează automat şi informaţia. Mă pierde site-ul Facebook de client? Mă pierde, că nu-mi mai arată reclamele lor.

    3 comentarii

  1. Pe mine ma streseaza folosirea in exces a diverselor flashuri/balarii si artificii care se intind singure pe tot ecranul si fac butonul back impracticabil. Mie dati-mi HTML!

    Altfel, prietenele tale stiu ca le-ai pus poza pe blog?

      (Citează)

  2. Un mic typo: dasi pare înghesuit.
    Eu am alta problema: cand dau play la videouri de pe youtube, imi apar bare de scroll la embed.

      (Citează)

  3. Sincer sa fiu preferam versiunea mai veche de FB, parca era mai usor de utilizat!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus