un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Astepti Diablo III?

9 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Cei ce aşteaptă jocul Diablo III ar putea fi interesaţi de preview-ul şi explicaţia noului sistem de character level-up, via IGN.

Apare totuşi întrebarea: aşteaptă cineva Diablo III? Accentul este pe cuvântul “aşteaptă”. Nu mă îndoiesc că jocul va avea mare succes şi va rupe recorduri, dar îl aşteaptă fanii Diablo II sau aceştia au predat deja ştafeta altor generaţii şi nu se mai joacă? Diablo 2 a apărut în 2000. Aveam 17 ani atunci. N-aş prea spune că sunt printre cei care îl aşteaptă, nu când următoarea parte apare după 12 ani. E mult prea mult timp ca să rămâi fidel cuiva, mai ales jocurilor video.

    9 comentarii

  1. el il astept. m-am inscris si in programul de Beta, daca ma baga si pe mine cineva in seama :)

      (Citează)

    • @ferike: s-ar putea sa ai noroc, la Starcraft au fost destui romani in beta.

      @y430076: si mai ales nu mai avem timp de RPG-uri, care cer multe ore si sunt destul de repetitive.

      @rats: lasa ca le trece. Cand o fi de cumparat, inghit si dau banii.

      @mihai: da, dar mai ai timp? Stateam cu orele pe Diablo, drumuri interminabile in oras, level up, incercari… Chiar si fara responsabilitati nu mai am forta necesara pentru asemenea chestii complexe.

        (Citează)

  2. In astia 11 ani multe chestiuni s-au intamplat. La o mare parte au aparut neveste ce trebuie distrate, kinderi ce trebuie distrati (in cu totul alt fel). Deci probabil acestia au iesit din targhetul lor.

      (Citează)

  3. Eu il astept ca si cand. Aveam 14 ani cand a aparut d2. As putea spune ca a fost primul pas catre gaming-ul online caruia ii sunt fidel pana in ziua de azi desi am renuntat la mmorpg-uri. Intre timp, inafara de job, nu am mari responsabilitati.

      (Citează)

  4. La cât rage e din partea comunităţii legat de protecţie…
    http://www.reddit.com/r/gaming/comments/j5hjk/diablo_3_to_require_always_on_internet_connection/

      (Citează)

  5. Protectie anti-piraterie ce necesita conexiune la internet permanenta.
    Ca sa nu mai vorbim de Auction House unde iti cumperi iteme cu bani reali.

    Doua chestii care mi se par retardate.

      (Citează)

  6. A, normal ca nu mai e ca atunci. Da’ cateva ore pe zi dupa serviciu in timpul saptamanii s-or gasi. Atata doar: sper sa nu fie nicio gaselnita care sa-ti faca program. Adica in stilul raidurilor clasice din mmorpg-uri. In acest caz voi renunta din start, asa cum am renuntat si la WoW acu 2-3 ani, si la RIFT de curand. Social life > gaming

      (Citează)

  7. in principiu ce n-am timp sau chef sa joc, vad un walkthrough pe youtube si imi trece, voi?

      (Citează)

  8. @AdrianG: Auction House unde iti cumperi iteme cu bani reali.

    Mie mi se pare o idee foarte buna; nu m-ar deranja sa fac un ban cinstit. Iar cine are prea multi … nu-i pacat sa-i dea pe o bere visand la sapca aia care mi-a picat mie din intamplare?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus