un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pepe s-a cuplat cu sosia Oanei Zavoranu

10 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Ce-a făcut Pepe, ce n-a făcut, dar acum cică e combinat cu una care seamănă fix cu Oana Zăvoranu, versiunea ceva mai slabă. O puteţi vedea pe Beatrice Tican în fotografii sexy pe bucatarescu.ro, mai puţin în cea în care poartă o coroană pe cap. Acolo e doar scary, de parcă ar fi fost la Miss Joker, iar tipa de lângă ea probabil a câştigat Miss Dildo, că asta pare a avea în mână.

Nu prea înţeleg de ce te-ai cupla cu o femeie identică. E ca Hugh Hefner, care se desparte de una şi se agaţă cu alta care arată fix la fel, o blondă tânără şi siliconată şi dezbrăcată în reviste. Chiar şi IQ-ul pare la fel. Care-i faza? Eu cred că moşul nici nu se mai oboseşte să le reţină numele. Probabil le zice “blonda” sau “kiki” la toate şi gata.

beatrice ticanbeatrice ticanbeatrice tican

    16 comentarii

  1. Asta mi se pare mult mai buna ca Oana Zavoranu care numai cand o vad ma sperii.

      (Citează)

  2. da, ai dreptate.. seamana asta cu zavoranca fix cum semeni tu cu zoso.. :D

      (Citează)

    • @gabitza: pai chiar seman cu Zoso… tot doua maini, doi ochi, doua urechi, cam acelasi trafic…
      Acum ce te asteptai, sa o gasesti aici pe sora geamana? E dupa acelasi tipar, bruneta, par lung, dotata unde trebuie…

        (Citează)

  3. Si tatuaj, nu uita de tatuaj :)

      (Citează)

  4. Da mai, sunt oameni care vand Golf 5 ca sa cumpere Golf 6: versiunea mai noua, usor imbunatatita, cu kilometraj mai mic. :D

      (Citează)

  5. Sunt unii care iau Golf7, ca sunt mai pedofili. :D

      (Citează)

  6. acuma na, zi ca n-ai vrea sa o “adjudeci” :D

      (Citează)

  7. bogdanescu rodica

    19/05/2012 la 12:36 AM

    ACEASTA PERSOANA NU SEAMANA CU OANA ZAVORANU,NICI LA TRASATURILE FETEI,SI NICI LA CORP,ESTE O ABERATIE ,OANA ZAVORANU ESTE MULT MAI FRUMOASA,ARE O FRUMUSETE F. SPECIALA,IAR MACHIAJUL O POATE AJUTA SA FIE CAND O FFF. SEXY,CAND F. ATRAGATOARE ,SENZUALA,DAR SANT CONVINSA CA POATE JUCA IN ROLUL DE PRINTESA ,SAU ORICE ALT ROL.ACTORIA ESTE SA TE TRANSPUI IN PERSONAJUL PE CARE IL JOCI,DA OANA Z. ESTE O F. TALENTATA ACTRITA ,SUCCES FRUMOSA NOASTRA OANA,ESTI UNICA CA ASPECT FIZIC,DACA ERAI IN SUA ,ASTAZI ERAI PE ECRANELE LOR ,VICTORIOASA ,APRECIATA LA ADEVARATA TA VALOARE,AICI IN ROMANIA SE MISCA GREU CAM TOTUL,IN FINE VREAU SI ASTEPT CU NERABDARE FILMUL IN CARE VEI JUCA,ITI DORESC MULTA SANATATE ,IUBIRE MULTA DE LA CEI DIN FAMILIA TA ,MARTY ,SI CEL MAI IMPORTANT SA FI BINECUVANTATA DE DUMNEZEU,SA AI UN DRUM LUMINOS SA FI DIN NOU O LUPATATOARE,O FEMEIE IMPLINITA MATERIAL,TREBUIA SA SPUN PRIMA DATA ,SPIRITUAL,CACI RESTUL VINE DE LA SINE,MARTY,CEL MAI FRUMOS MOTAN DIN ROMANIA,IL IUBESC MULT,SEAMANA MULT CU MOTANUL MEU ,ESTE IN ZODIA GEMENI,ESTE ATAT DE INTELIGENT CA MA UIMESTE.

      (Citează)

  8. Dă fuck!

      (Citează)

  9. Mda, si cand te gandesti ca “rodica” (bine ca pentru nume a gasit caractere non-Caps) mai are si drept de vot sau de procreare…

    +1 nashu

      (Citează)

  10. oh crap ? Motanul are zodie ? =))) femeia asta chiar exista sau e troll ?

      (Citează)

  11. Da fuck did i just read ??
    +1 nashu

      (Citează)

  12. @daniel – pana mea, o fi avand zodie, dar n-auzi ca e si mai inteligent ca ea :))

      (Citează)

  13. Tipa asta este una din cele mai infocate fane din miliardele si milardele pe care le are.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus