un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iata Lotus-ul de Politie

11 Aug 2011  ·

AUTO  ·

21 comentarii

ProTV-ul a fost la lansarea oficială. Din ce văd după numele agenților, Lotus-ul va fi pe autostrada A2, iar BMW-urile arătate în imagini pe A1, cu tot cu radarele lor cu laser care sunt păcătoase rău pentru vitezomani.

Un cititor mi-a trimis o imagine cu Lotus-ul în trafic, semn că n-a fost o lansare doar “de showroom”.

mersi Vlad

    21 comentarii

  1. LOL!
    Asa o masina frumoasa… a fost inainte de inscriptionare :P

      (Citează)

    • @The Fan: mi se pare cam banal botul, seamana cu o masina mai veche si zici ca e sașie cu farurile asa apropiate.

      @Sorin: pe autostrada nu-ti trebuie mare instructaj.

      @DevHell: nu cred ca are consumul mai mare decat un Passat din acela vechi.

      @nashu: suficiente, mai ales ca nu te poti feri de ele.

        (Citează)

  2. Arata bine, se comporta bine…Sper sa avem si oameni instruiti pentru bolid. Poate asa mai scapam si de vitezomanii amatori

      (Citează)

  3. Umbla stirea ca doua echipaje sunt pregatite de Titi Aur pentru a face fata hergheliei din dotare. Acum se vor simti NFS-istii chiar ca in hot pursuit 2 :))

      (Citează)

  4. La cat consuma… sigur vor ramane fara bani de benzina.

      (Citează)

  5. Au inscriptionat Lotusul in loc sa inscriptioneze BMW-urile…

    Cate radare cu LASER au?

      (Citează)

  6. BMW fara inscriptie ? de ce as opri ? de unde sa stiu eu ca in bmw-uri sunt niste politisti si nu niste hoti ?

      (Citează)

  7. Stie cineva ce s-a intamplat cu Seat-ul Leon Cupra si cu Mitsubishi Evo care le-au primit acum ceva timp tot pentru asa ceva?

      (Citează)

    • @AdrianG: Le-au dat inapoi. Erau pentru un timp limitat in custodia Politiei. Lancer-ul era chiar misto, l-am vazut mergand cu viteza mare si era smechera masina.

      @Mihai: cred ca prin lege esti obligat sa opresti daca iti cere o masina ce are in functiune semnalizare luminoasa si acustica. Sau poti sa nu opresti si te lupti pe la tribunal cu asta, dar amenda de viteza tot o iei.

        (Citează)

  8. @AdrianG: le-au retras. Fuseseră încredinţate Poliţiei pentru 2 ani fiecare. Ca şi Lotusul.

    ~Nautilus

      (Citează)

  9. Mihai Voiculescu

    11/08/2011 la 11:34 PM

    sa-mi dea amenda, la cati smecherasi, hoti, impostori, parlamentari, deputati, primari etc au semnale luminoase si acustice pe masini eu nu voi opri. chiar ma voi uita in decret dar din ce stiu eu politia trebuie sa aiba masini inscriptionate cu insemnele politiei si nicidecum o masina de strada normala fara nimic pe ea. crezi ca un bmw sperie pe unu cu bani? sau pe unu cu o masina de >300cp ? ii doare fix in pix! le da un motiv in plus sa se fugareasca putin cu un bmw, nu cu politia :). hai seara faina :)

      (Citează)

  10. Te poti feri, daca stii ca sunt acolo.

      (Citează)

    • Da, mult noroc cu feritul. De obicei stau pe pasarele, nu pe sosea, si e un om cu un pistol laser in mana. Iti ia viteza de la un kilometru.

        (Citează)

  11. Bre, stii si tu ca aia e vrajeala si ca de la distanta aia nu iti vede numarul, mai ales la un dispozitiv ce se tine in mana. Iar daca il pune pe trepied deja e mai putin manevrabil. Ma gandesc ca e utilizabil pe la maxim 500 de metri.

    Oricum, nu despre “eu il vad inainte ca el sa ma vada e vorba aici”. Nu m-as baza niciodata pe asta… Ma bazez ca il vad altii si imi spun si mie. Este suficent sa fie localizat o singura data, dupa care va fi mereu sub observatie, orice miscare ar face. :D

      (Citează)

    • E un om cu un pistol radar… se poate muta in fiecare ora pe alta pasarela daca asa vrea. Ar trebui sa ai statie pe masina ca sa te anunte altii, ca pe autostrada e mai greu cu flash-urile.

        (Citează)

  12. Moderare….

      (Citează)

  13. Care nu e ilegala. :D

    Daca vrei chestii ilegale: un scanner pentru radio sau jammer pentru laser.

      (Citează)

  14. Mi-a sarit la greci un politist cu asa ceva in fata, numai ca nu era un pistol, mai degraba un fel de sniper, de-am zis ca ma trimite pe lumea cealalta.

      (Citează)

  15. :)) probabil era un awp…(foca…da-mi avp-u sa-l deprind pe fraier) :D

      (Citează)

  16. Bre, ai mers vreodata cu asa ceva? Cum sa nu poti sa o asculti mereu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus