un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ceaiurile Tea Forte

2 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

tea forteDupă cum vă spuneam săptămâna trecută, am primit recent cadou o cutie de ceaiuri Tea Forté. Prezentarea lor, cutia, culorile, piramidele infuzabile, totul arată excelent şi nu degeaba este considerată această marca drept una de lux între ceaiuri.

Mi s-a spus că e şmecheră, aşa că am căutat mai multe pe Internet. Tea Forté este o companie deschisă relativ recent de către un designer american care şi-a descoperit pasiunea pentru ceaiuri, mai ales cele de inspiraţie japoneză. Are ceaiuri albe, negre, verzi şi oolong, iar forma lunguiaţă a piramidelor de infuzie este deja patentată. Din ce scrie pe net, chiar Oprah Winfrey a făcut reclamă la aceste produse, iar în 2011 au câştigat premiul “Outstanding Food Gift”.

Culmea este că pachetul primit de mine este un ceai şi mai special, un tip despre care nu ştiam că există. E ceai care trebuie infuzat în alcool, nu apă, iar reţetele recomandate includ vodcă sau rom. Pachetul include 8 pliculeţe din trei tipuri, lemongrass mint, lavender citrus şi silkroad chai, iar broşura cu reţete din pachet îmi recomandă combinaţii precum 1 pliculeţ de ceai de levănţică şi lămâie, vodcă, Cointreau (care are gust de portocale, din câte ţin minte), suc de merişoare şi câteva picături de lămâie verde (sau limetă, cum i se mai spune). Sau lemongrass mint cu rom şi bere de ghimbir, servite în pahar “highball” cu gheaţă zdrobită. Sună interesant, nu? Am ceaiul, acum îmi mai trebuie doar alcoolul.

Mult mai multe ceaiuri, inclusiv din cele normale, care se beau cu apă şi din ceaşcă, găsiţi pe site-ul teaforte.ro, plus prețuri. Dacă nu pentru voi, atunci pot fi un cadou foarte şmecher pentru altcineva, mai ales dacă vă faceţi temele şi îi povestiţi şi istoria acestui brand. Magazinul care le aduce în România este Leonidas, dar doar cel de pe Calea Dorobanţi nr. 35, zona apropiată de Romană, mai sus de clădirea Ciberneticii.

    3 comentarii

  1. 50 lei 5 infuzii ?

      (Citează)

  2. Bun simt ? :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus