un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Super oferta la espresoare Krups pe eMAG

8 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

De oferta asta chiar trebuie profitat şi atenţie că durează doar până pe 10 iulie: reducere 24% la espresoarele Krups, printre care se află şi cele din gama Nescafe Dolce Gusto. Astea nu doar că sunt bune la casa omului, dar sunt bune şi de cadouri de nuntă/botez/casă nouă şi ce-o mă fi, mai ales dacă se pot cumpăra ieftin.

Exemplu de preţuri reduse:

Sunt şi din gama normală Krups, toată promoţia este aici.

  10 comentarii

 1. Sunt atat de bune kkdouri, incat o prietena s-a facut cu trei din astea. Cel putin sunt de culori diferite.

  Nu cumva e promotie si la OMV cu din astea? Am vazut ceva reclama la televizor dar nu am apucat sa alimentez inca.

    (Citează)

 2. sa fim seriosi. gama dolce gusto e o prostie ce ‘invata’ lumea sa cumpere scump, mult si prost. iar celelalte modele nu exceleaza la nici un capitol.

    (Citează)

 3. nici daca l-ar da gratis nu l-as primi. si iti da impresia ca ce iese de acolo e ‘bun’ pt ca pt asta sunt facute chestiile chimice: sa ii spuna creierului ce bine ii este.

    (Citează)

 4. Merg numai cu capsule. Sunt pentru cine vrea cafea cu E-uri. Ele sunt “ieftine” pentru ca sunt subventionate de Nestle.

    (Citează)

 5. evident ca plasticele astea sunt fix acelasi lucru cu espresoarele de bar. Ca doar de aceea unu e la oferta cu 3 milioane iar celalalt costa 1000 de euro. Sa le egalizezi poate denota ori interes financiar ori necunoastere. daca ai atata incredere ca e doar cafea, pune intr-o capsula cafea illy sau lavaza (ca sa fii in acelasi pret) preseaz-o si vezi ce iese. Apoi gandeste-te ca pt un espresso scurt iti trebuie 7g de cafea. Compara cu cat este intr-o capsula si apoi vom vedea cat de ieftina si buna si sanatoasa e cafeaua din capsule.

    (Citează)

  • Espressorul de bar are in plus aburul ala de incalzeste laptele, care aici vine tot la capsula (sau iti torni singur si gata). Mai se pune problema si de volum, presiune, rezervor de apa, cate cafele poate face in acelasi timp si tot asa. De aici si diferentele de bani. Si Nescafe are espresoare cu aceeasi dinamica la bani, astea Dolce Gusto sunt insa simpatice prin forma si culoare.

     (Citează)

 6. Mie nu-mi place DolceGusto, am incercat cam tot.. nu stiu, ori au cafea slab calitativa, ori sistemul nu merge, dar iese cafeaua cu un gust ciudat.. prefer espressorul clasic, unde pot sa aleg eu cafeaua, si cat de tare o presez.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus