un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Restaurantul libanez Al Wady

4 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Am fost ieri la film în AFI Palace Cotroceni şi apoi am mers la masă. Am ales restaurantul libanez Al Wady din mall, făcut la etaj în “piatra” decorativă. Dacă stai la balustradă e o privelişte chiar plăcută, iar mâncarea a fost excelentă.

Am început cu humus simplu, pe care l-am uns pe lipie caldă şi peste care am pus salata tabulleh, adică salată de roşii şi verdeţuri. Mie îmi place foarte mult această combinaţie. Au fost toate bune si gustoase. În unele restaurante humusul e prea greu la stomac sau prea uleios sau n-are gust, iar salata tabulleh e prea acră, dar aici n-a fost cazul și am mâncat totul.

Felul doi. Am ales de la început o garnitură de orez cu migdale şi stafide. Pare dulce aceasta combinaţie, la miros dar şi pe limbă, însă este foarte bună şi n-aş mânca alt tip de orez dacă acesta e disponibil în meniu. Spre deosebire de alte restaurente în care am mâncat acest fel, la Al Wady avea mult mai multe stafide în el, iar migdalele erau mari și numeroase.

Am mâncat aripioare de pui, 8 la număr în porţia respectivă, servite cu un fel de salată coleslaw, dar nu acră, şi o smântână cu usturoi, foarte bună dar cu usturoi la greu în ea, nu doar de formă. Aripioarele erau un pic negre de la prăjit, dar aveau gust şi miros de grătar şi au fost foarte gustoase.

Apoi am continuat cu cotlete de berbecuţ, bune şi ele, chiar dacă un pic sărate şi prea tare făcute. Mai mult mi-au plăcut aripioarele.

Preţuri: 3 lei lipia, 11 lei humus, 22 de lei aripioarele, 15 lei orezul, 30 de lei cotletele de berbecuţ. Salată parcă a fost 12 sau 14 lei.

    13 comentarii

  1. Suna si arata delicios.
    In caz ca nu ai fost deja acolo, iti recomand si restaurantul Ali Baba (zona Piata Muncii).Preturi mai mici si mancare gustoasa.

      (Citează)

  2. Radu, cred ca-i vorba de “humos” fiindca “humus” e alta mincare de peste. :) http://dexonline.ro/definitie/humus

      (Citează)

  3. Stiam eu ca te-am vazut ieri in afi. Cred ca era chiar inainte de masa asta pantagruelica ca aveai o fata cam de infometat :)).

    Poate ti-ar trebui si tie un tricou ca al lui cerebel cu scris mare pe spate “DA EU SUNT”

      (Citează)

    • @Arthur: o fi fost fata de cautat toaleta :P

      Sunt impotriva tricourilor ‘de blogger’. Stii ca ai succes cand te recunoaste lumea fara sa scrie pe tine cine esti :D

        (Citează)

  4. Da, la Capitan se mananca bine, si narghila e buna. Singurul ‘defect’ e ca nu servesc alcool.

      (Citează)

  5. Zi sincer, te-au platit aia sa le faci reclama ? :))
    Glumesc ! ( primul hater la mine a fost fix la asta )

    Ca eu le-am dat un review de mare prost gust. Dar asta a fost parerea mea. Obiectiva !

      (Citează)

  6. deci tu ai mancat cam de 100 lei la o masa. iti dai seama cati africani hraneai cu banii astia ? think about what you did…

      (Citează)

  7. Tu vrei sa spui ca ai reusit sa mananci singur tot ce ai enumerat mai sus? :P

    Off-topic: Poate facem intr-un weekend un blog-meet la Capitan, am auzit multe lucrui bune despre el. :D

      (Citează)

  8. Felicitari patronului de la AL-WADY. Am sarbatorit ziua de nastere a surorii mele,masa frumos organizata,mancare delicioasa,proaspata si din partea casei am avut tortul si artificii! Merita,mai ales Vinerea si Sambata au program de belly-dance!

      (Citează)

  9. Au si site :)

    http://www.al-wady.ro

      (Citează)

  10. Dezamagire totala acest restaurant. Personalul a devenit plictisit si obraznic , dar surpriza neplacuta a venit la final cand am platit cu cardul pe care aveam suficienti bani..banca imi trimite prin sms ca tranzactia a reusit si sau transferat banii spre restaurant ,dar ,surpriza ,POS-ul lor de doi lei spunea ca tranzactia a esuat. A urmat un episod de tensiune , nervi si discutii cu un asa zis manager si vreo doi chelneri. Ei sustineau ca POS-ul lor nu are cum sa greseasca..probabil era sfintit . Am platit cash , cu promisiunea solemna ca pe acolo nu mai calc . Bineanteles banca mi-a confirmat ca POS-ul lor era de vina. Concluzie : m-a deranjat atitudinea lor superioara si sigura, dar uitasem ca sunt in Romania !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus