un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cei mai tari din IT&C

25 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Dacă eraţi curioşi să aflaţi care sunt consideraţi cei mai puternici oameni din industria IT&C, iată-i în fotografia de mai jos, adunaţi la o cină cu Barack Obama în timpul vizitei acestuia în Silicon Valley.

Steve Jobs de la Apple şi Mark Zuckenberg şed la stânga şi la dreapta “tatălui”. Nu pot decât să sper că Steve Jobs are foarte multe tricouri negre cu guler pe gât şi că măcar nu-l poartă pe acelaşi mereu, dar mie oricum mi se pare o lipsă de respect să te îmbraci aşa până şi la cina cu preşedintele ţării. La fel era îmbrăcat şi când Medvedev a vizitat sediul Apple, acum vreun an.

Restul de la masă, conform știrii de pe CNN, sunt: Google CEO Eric Schmidt, Yahoo! CEO Carol Bartz, Twitter CEO Dick Costolo, Cisco Systems CEO John Chambers, Oracle CEO Larry Ellison, Netflix CEO Reed Hastings, Stanford University President John Hennessy, Genentech CEO Art Levinson, Steve Westly, fondator al Westly Group si John Doerr, partener la Kleiner Perkins Caufield & Byers.

    12 comentarii

  1. Asta cu lipsa de respect este chiar tare. Se îmbracă omul cum vrea și mă refer la Steve Jobs. Este o marcă personală pe care o afișează pretutindeni. Nu cred că s-a simțit cineva lezat și mai ales că nu este vreo personalitate din diplomație ce ar trebui să respecte reguli stricte.

      (Citează)

    • @Emil: tocmai asta inseamna respectul, sa faci ce nu-ti place ca sa-l faci pe altul sa se simta bine. Crezi ca-i place cuiva sa salute politicos, sa pupe mana, sa faca 3 ore conversatie cu rudele? Tu la nunta cum te-ai imbracat? Cand a venit vreo inspectie mare de la minister, cum te-ai imbracat? Daca maine te duci la vreo super-conferinta sau eveniment, cum te imbraci?

      Daca maine te-ai intalni cu presedintele Americii (sau macar al Romaniei), cum te-ai imbraca?

      Steve Jobs n-are nici o marca personala, ci doar isi inchipuie lumea asta. Marca lui este Apple. Lumea de iPad, iPod si iPhone a auzit, putini stiu cine-i Jobs si cum se imbraca el. Stilul asta personal este o gluma prin industria IT&C, dar la o cina cu presedintele trebuia sa se adapteze. Nu-mi plac oamenii excentrici in acest fel, iar cand esti bolnav si sfrijit chiar nu mai poti spera la vreo marca personala.

      Ii poti vedea in poza pe toti ceilalti la camasa ca sa-ti dai seama care erau regulile. Nici macar nu sunt unele stricte.

      @fan barca: cred ca e pentru ca Microsoft are sediul in nord, langa Seattle, iar aici Obama vizita California. Daca tin bine minte, e prieten destul de bun cu Bill Gates, asa ca nu cred ca l-ar fi ocolit.

      @Cezar: eh, nu cred ca sta pe perfuzie in zilele normale. Munceste mai putin, mananca mai bine, nu mai sta in stres, are grija la cat doarme, dar ma indoiesc ca e pe patul de spital.

        (Citează)

  2. Microsoft?

      (Citează)

  3. Steve Jobs are acelaşi stilist ca şi Fred Flintstone.

      (Citează)

  4. Lipsesc Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe :)
    Daca cei de la Oracle sunt acolo…

      (Citează)

  5. Da e adevarat, dar are scuza ca e bolnav. Acum sa fim sinceri, poate daca nu se simte bine in costum si poate-l incomodeaza, nu e chiar recomandat sa-l poarte. Nu-si poate pune viata in pericol doar ca sa se intalneasca cu presedintele Americii. Adica sincerc, e o onoare, dar nu as muri neaparat fericit din acest motiv.

    PS. El aproape o ridicat paharul din poza. :D
    PS2. La cat de slab e Steve Jobs, oare cum ar arata un costum pe un umeras?

      (Citează)

  6. Corocopercarita

    26/07/2011 la 12:34 AM

    Hai ca asta cu inspectia mare de la minister ai zis-o….ori ai avut in copilarie dacie neagra cu 3 cifre la numar ?!

      (Citează)

  7. Marca personala my ass. Marca lui personala este incapatanarea si stilul asta de a sfida pe toata lumea.

      (Citează)

  8. Ce nu inteleg eu de ce nu exista o poza si din fata lui Obama ? Nu numai din spate ? Sau sunt si nu am gasit eu ?

      (Citează)

    • @Mihai: asta a selectat-o CNN, probabil au pus accentul pe cine era la masa, nu pe Obama. Sunt sigur ca fotograful oficial i-a fotografiat si cand baga in gura mancarea.

      @AdrianG: boom!

      @valigeo: habar n-am de cand este, mi-a aratat-o si mie cineva pe CNN. Poate fi si de acum 5 luni, sunt sigur ca nu s-au schimbat cei puternici in IT&C.

        (Citează)

  9. Eu va trebuie să mă adaptez, dar lui puțin îi pasă. Este un magnat tocmai pentru că a crezut în ideile lui și nu a făcut compromisuri. În fine, acum că este bolnav i se poate ierta de către Obama și modul în care s-a îmbrăcat. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus