un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

10 ganduri rapide dupa meciul lui Bute

10 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Concluzii amuzante după meci:

1. Aşa croşeu de stânga nici măcar Funeriu nu le-a dat elevilor picaţi la bac.

2. A venit Mendy, a plecat Mandy (marca de pateu… get it?).

3. Doroftei a declarat şi la radio şi la Realitatea că n-a fost un meci de calitate, Mendy nefiind un adversar dificil. Întrebat dacă totuşi Mendy i s-a părut a fi mai dificil decât cântarul oficial din 2003, Doroftei a preferat să nu comenteze, deschizând apoi un Actimel şi plângând în pumni că dacă şi pe vremea lui ar fi existat un astfel de iaurt, cu siguranţă n-ar fi fost mai gras decât prevede regulamentul în ziua probei cantarului.

4. Funeriu s-a dus să calculeze viteza loviturii de pumn al lui Bute. Nu m-ar mira să aflăm că şi acest croşeu câştigător a fost un trucaj cu pixel albastru. Altfel, dacă e pe bune o astfel de viteză pentru pumn, ar însemna că poate şi lovitura aplicată de Băsescu acelui copil este reală, lucru de neacceptat din moment ce s-a zis atunci că nici un om nu poate lovi atât de iute.

5. ProTV-ul îl va da în judecată pe Bute pentru că a câştigat prea rapid meciul. Ei aveau reclame de difuzat pentru încă 6 runde, iar acum advertiserii îşi cer banii înapoi.

6. Statul canadian a anunţat că rupe relaţiile diplomatice cu România după ce trupa Class a cântat îngrozitor de fals imnul lor naţional în deschiderea meciului.

7. Dacă Bute ar fi fost făcut K.O. pe podeaua inscripţionată cu logo-ul turistic al României, imaginile respective ar fi făcut înconjurul lumii şi ne-ar fi trebuit alt logo de ţară. Cei de pe stockphotos.com au declarat că nu mai au alte frunze în baza de date, punându-i pe englezii de la agenția de branding în dificultate.

8. De astăzi, în ştirile despre maşini lovite de trenuri se va spune că au fost “bute-ificate”

9. Contrar aşteptărilor mele, Elena Udrea n-a apărut îmbrăcată doar în bikini şi cu o pancartă în formă de frunză ca să prezinte numărul rundei.

10. Perversu de pe Târgu Ocna cu siguranţă va cere drepturi de autor pentru lovitura câştigătoare.

Felicitări lui Bute! Și dincolo de el, felicitări lui Viorel Simion pentru căștigarea centurii WBC International la categoria pană. Să nu ne uităm ceilalți campioni tocmai în seara în care Bute a boxat în România ca urmare a presiunii făcute pentru a ne cunoaște personal campionii ce ne reprezintă în lume.

    10 comentarii

  1. doroftei sa-mi suga curu… si cat despre faza de la 5 numai in romania se putea intampla

      (Citează)

  2. :)) tare ce a zis laur cu faza 5. oricum sunt cam de cacat cu publicitatea lor care e super agasanta la aceste meciuri de box. nu stiu daca si in afara se face tot asa. oricum eu am vazut meciul fara sonor din cauza comentatorilor imbecili si a reclamelor, cand a dat acel croseu nu am inteles nimic pana la reluare:)) Per ansamblu a fost spectacol.

      (Citează)

  3. Slaba aia de la Class, a lasat-o vocea de multe ori. Andra a cantat perfect.

      (Citează)

  4. In SUA plateai 20 de dolari la PPV ca sa vezi un asemenea meci , noi ne plangem ca sunt reclame in pauzele dintre reprize…tipic romanesc.

      (Citează)

  5. @sorin lasa ca o sa intelegi cand o sa cresti mai mare…

      (Citează)

  6. =)) Tare de tot faza de la punctul 5…hămesiţii ăia de la ProTV băgau publicitate dupa fiecare rundă, lucru destul de agasant.

      (Citează)

  7. vrei sa spui pancarta?

      (Citează)

  8. eu am vazut meciul in sala de mese de la o cabana, cu multa lume, asa ca faza loviturii n-am vazut-o. Tot ce am apucat sa vad a fost un lemn cazut :D

    Oricum, ai uitat ca Bute e de cacat ca nu s-a batut cu tipi tari

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus