un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Antena 3 o da in bara rau

9 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Antena 3 a făcut-o iarăşi lată de tot, într-un mod care arăta doar prostia şi nivelul incredibil de slab al jurnalismului care se face acolo. Incredibil de slab.

Ieri au vuit toate buletinele de ştiri şi site-urile trustului cu o noutate incredibilă: Funeriu n-a luat din prima bac-ul în Franţa, unde l-a dat, fiind la limită şi necesitând examinări suplimentare înainte ca profesorii să-i dea trecerea. Cu alte cuvinte, bine că a venit aici să taie şi să spânzure în elevii ţării, deşi e limpede că nu ministrul este vinovat şi, uluitor!, nici marele public nu-l consideră vinovat.

Astăzi apare Funeriu şi declară că de fapt el a trecut cu brio bac-ul în Franţa, iar fotografia puse pe Antena 3 drept mare ştire este de fapt un trucaj, numele său fiind înserat de cineva între elevii absolvenţi ai anului 2011. Iată un screenshot de pe site-ul oficial al acestei generaţii şi se observă clar unde s-a schimbat un nume cu altul. A prezentat această imagine și apoi a plecat în culise, unde şi-a aprins şi ţigară după ce le-a dat aşa o mare ****.


Răspunsul Antenei 3? “Conform datelor furnizate de un telespectator”… Adică nu e vina lor, au primit informaţia de la un telespectator, n-au nici o răspundere. Stimaţi jurnalişti, eu n-am avut plăcerea de a face distinsa voastră facultate și nici institutul vostru de media in care Sandra Stoicescu formează viitorii jurnaliști și le împărtășeste din experiența ei de citit prompterul, dar am vaga idee că orice ştire, mai ales una atât de serioasă, trebuie întâi verificată. Nu o dai de parcă ai țipa-o de la balcon pe magherniță, nu o zici toată ziua la televizor şi în dezbateri fără să verifici întâi. Suni la respectiva şcoală, cauţi pe Internet rezultatele din anul absolvirii, apoi când ai totul confirmat vii şi pui bomba pe masă şi rânjeşti #likeAboss.

Nu se mai face aşa? Nu se mai verifică nimic? Pot să trimit şi eu orice ştire, orice photoshop, orice închipuire despre orice om al ţării şi Antena 3 o publică în fiecare jurnal? Ei dau crezare oricărei chestii primite de la ultimul anonim de pe net. Doar când mai multe instituţii ale statului le zic că lucrează pentru un patron turnător la Securitate au îndoieli şi insistă că nu e aşa.

Scuze publice? N-ai să vezi! Bagă alte ştiri, nişte femei goale, ba chiar sunt cu gura mare în continuare zicând “aşa, a luat bacul din prima, dar tot a distrus această ţară şi copiii oamenilor care trăiesc la limita sărăciei şi mai mult ca sigur că n-au învăţat pentru că au fost la muncă, deoarece BocBăsescuUdrea le-au luat şi pâinea de la gură!” Mi-e jenă că trăiesc în aceeaşi tară cu alde Gâdea sau Dana Grecu.

Alte detalii pe Hotnews.

    12 comentarii

  1. antena 3 bait-n-switch .. http://picplz.com/user/cti97/pic/gdtcr/

      (Citează)

  2. Aseara, cred, navigam printre canale si am vazut o secventa pe Antena 3, in care doamna respectiva(una blonda, tunsa scurt), care cred ca era prezentatoarea/moderatoarea emisiunii, striga in gura mare sa vina Funeriu sa dea explicatii. Si insista adaugand ca acesta nu e in stare sa iasa cu niste precizari. No amu’ v-o dat explicatii si precizari… si o m**e sanatoasa! Spor la treaba!

      (Citează)

  3. Raitingul nu se face asa cum zici tu pentru ca baietii nu au cu ce, asa ca baga balarii din astea si dupa o ard ca si cum nu ar fi vina lor, iar ei au fost niste inocenti de care altii au profitat si le-au dat informatii trucate. Ce mizerie si bulshit!!!! Parca s-a ajuns prea departe cu mizeriile astea!

      (Citează)

  4. Antena 3 o latrina. Nimic mai mult, n-a fost niciodata altceva. Trist e ca exista oameni care inghit orice scoate jegul de Gadea pe gura. Pana si in 2011. :-(

      (Citează)

  5. Publicul urmăritor de Antena 3 încă vuiește:
    – de ce nu își arată diploma de bac
    – de ce nu a dezmințit mai repede.

    Trist.

      (Citează)

  6. Ai dreptate Radu. Si mie mi-e jena ca traiesc intr-o tara unde presedinte este basescu,boc premier iar udrea ministru. Ceea ce fac sau spun cei de la A3 nu ma afecteaza direct…pe cind faptele si deciziile celor trei,DA! Aaa,si apropo de scuze publice…nu-mi amintesc ca anastase roberta sa-si fi cerut scuze unei natiuni atunci cind a fraudat numararea unor voturi…nici cind boc emil spune ceva iar dupe 2-3 zile nu mai recunoaste cele spuse…ce sa mai spunem despre basescu traian…. Astea imi par mie adevarate motive de jena!

      (Citează)

  7. si mie imi e jena. dar mult mai tare imi e din cauza celor ca boc etc. ei is mult mai prosti ca astia

      (Citează)

  8. antenele si toti cei care lucreaza acolo, toti cei care se uita la asa program, sug madulare…

      (Citează)

  9. Au mai comis-o si nu odata, cu ‘stiri’ de pe timesnewroman. :))

      (Citează)

  10. La moarte cu ei!

      (Citează)

  11. Şi apar şi Alin şi Valentin să ne explice cum nu contează ce spun televiziunile. (apropo, radu, au învăţat să scrie de pe ip-uri diferite?) Nu, dragii mei retardaţi, ce se spune pe tv ne afectează pe toţi. Dacă există dobitoci care se cred justiţiari după un counterstrike, există şi mai mulţi care pun botul la ce zice o televiziune de ştiri. Sunt tot dobitocii aia care ar putea să jure că Udrea i-o suge lui Băsescu şi care nu pot rosti două fraze fără să sughită un “Boc”. Şi retardaţii ăştia, privitori la Mircea Badea, votează cu gândul că ei sunt informaţi.

      (Citează)

    • @valentin: nici pe mine nu ma multumeste guvernarea actuala, dar sa combati promisiunile neindeplinite ale ministrilor si minciunile lor cu alte minciuni nu este o cale buna. Nu arata decat ca esti la fel de capabil sa minti.

      Altfel, daca justificam totul prin “lasa ca oricum ministrii aia ne mint si ne fura”, hai sa le tragem direct un glont in cap. Du-te tu sa faci asta si apoi la proces te poti apara cu aceasta linie.

      Jurnalism din acesta prost si gandire limitata la modul “lasa ca oricum sunt oameni rai si publicul stie asta” au facut ca alegerile sa se piarda in 2009. Cand toata ziua bagi minciuni din astea pe post, un fapt real precum ala cu Basescu altoind un copil a trecut fara mari consecinte. Cand toata ziua bagi minciuni despre cat de bun si drept e Geoana, ii este fatal cand se aude ca s-a intalnit cu Vantu.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus