un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame bune

23 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Acum două zile m-a invitat Cristi Manafu la Cannes Prediction, un eveniment organizat de Leo Burnett şi Evensys, în care participanţii privesc 40 cele mai bune reclame sau campanii ale anului şi aleg un top 15 personal. În funcţie de locul real pe care îl ocup[ respectivele reclame la finalul festivalului de publicitate de la Cannes, care se desfăşoară în aceste zile, primeam nişte puncte. Nu asta e important. Ne-am adunat să vedem reclame bune, inovative şi amuzante.

Iată-le mai jos pe cele care mi-au plăcut cel mai mult:

Aer condiţionat pentru năsoşi


Morcovii vânduţi că junk food

Old Spice în noile social media (reclama are 33 de milioane de vizualizari)

Chrome browser şi cât de rapid este

Chrysler 200, una din cele mai mişto reclame

Bing şi Jay-Z, unde eu mă gândeam doar la câtă planificare, logistică şi project management e nevoie pentru aşa ceva
Asta e doar pe Youtube.

4amendment, haine pentru când eşti scanat la aeroport

IBM Watson, ca să vedeţi ce pot crea inginerii doar că distracţie

Tot respectul meu pentru oamenii cărora le vin astfel de idei. Toate clipurile via CannesPredictions.com

    1 comentariu

  1. Ok, am o nedumerire: Oare ce acorduri dubioase au facut casele de discuri de pot vedea penultimul clip (4amendment) cand imi setez VPN-ul sa iasa prin IP de Romania, dar cu cele de Germania sau Olanda nu merge?
    Nu zic ca e cine-stie-ce efort, 3 click-uri si am schimbat tara (viva hidemyass), dar parca noi stateam mai prost pe partea cu drepturile de autor si m-as fi asteptat sa fie invers situatia.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus