un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stiinta si tehnica

25 May 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Când eram mic îmi doream o maşină super high-tech, inteligentă şi dotată cu tot felul de arme şi dispozitive fantastice. Nu credeam că poate exista una, dar asta îmi doream.

Nu mai ştiu exact de ce. Probabil eram inspirat de serialul KITT care rula atunci pe Tele7abc sau de filmele cu James Bond pe care le vedeam pe casete video. Cert este că mă jucam închipuindu-mă la volanul unei astfel de maşini, trăgând cu rachete în urmăritori, sărind peste obstacole, lăsând fum sau ulei în spate şi supravieţuind la tot felul de aventuri.

Ieri am aflat că revista Ştiinţa şi Tehnică există pe piaţă de 127 de ani, iar acum s-a relansat cu puteri noi. Eu îmi închipuiam gadget-uri şi jucării SF, iar ei există şi scriu despre ele încă de dinainte de prima maşină din lume. Mă întreb câte generaţii au visat la cine ştie ce năzdravanii, apoi au citit în Ştiinţă şi Tehnică despre respectivele tehnologii şi acum sunt doar o banalitate în jurul nostru.

Dacă doriţi să vă abonaţi la Ştiinţa şi Tehnică, o puteţi face intrând aici. Costă 48 de lei pentru 6 luni, adică preţul a două mese de prânz pentru jumătate de an de noutăţi despre tehnologiile la care visam când eram copii.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus