un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Galaxy S II video-review

24 May 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

În pregătirea review-ului mare, am pus pe mobbi.ro și clipul filmat în care vă prezint telefonul. Tot acolo este și un benchmark în Quadrant cu rezultate incredibile.

    6 comentarii

  1. sincer, nu inteleg mare lucru din video reviewurile tale, cele scrise sunt de 10 ori mai bine structurate si chiar reusesc sa imi trezeasca interesul. singurele momente din review care mi-au atras atentia au fost momentele cand loveai din greseala telefonul de masa.

      (Citează)

    • @alex: probabil multi gandesc la fel ca tine, de asta fac si review-uri normale in continuare. Se zice ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, dar un film cat cate fotografii face? Degeaba iti arat o imagine cu interfata aparatului, abia in film vezi cum se misca, ce animatii are, cat de mare pare in palma. In plus, pentru unii e mai simplu sa vada asa ce are pe lateral, cat de gros este si alte asemenea detalii.

      @acsel: e de la ora devreme la care filmam :P

        (Citează)

  2. Ce voce calma si linistitoare poti sa ai! :)

      (Citează)

  3. nu am spus ca video-review nu este o idee buna, doar ca ai de muncit la dictie si la content. oricum, felicitari pentru initiativa :)

      (Citează)

  4. buna seara, mi-am luat acest smartphone de la un operator din RO; Dupa ce am facut o analiza a tuturor smarthonurilor dupa piata de la ora actuala:http://www.youtube.com/watch?v=AYqf-u2jfd8&feature=related, m-am hotarat sa imi iau SGS II, alegere pe care nu o regret! Imi place ecranul cel mai mult; e un pic cam mare insa iti ofera o experienta fantastica la browsing si la multimedia…este un mini nootbook la care masi si vb!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus