un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lantul slabiciunilor

26 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

“Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, a declarat miercuri ca a fost sunat de seful statului, care l-a intrebat despre implicarea fiicei sale, Raluca, intr-o firma in care aceasta este partenera de afaceri cu Laurentiu Mironescu, fostul secretar general in MAI, arestat in dosarul privind coruptia din Portul Constanta”.

Ale naibii cum se leagă toate, dar desigur că sunt numai coincidențe. Constanța un oraș mic, se știau oamenii, aveau împreună o firmă, dar asta nu înseamnă că făceau ilegalități prin ea. Nu-nu, asta era firma care producea și vindea covrigi la colț de intersecție, nu știa Băsescu de faptul că ale firme ale lui Mironescu fac manevre cu importuri…

via Hotnews.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus