un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Desperados Party

13 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am fost ieri seară la Desperados Party, o petrecere uriaşă făcută cu ocazia lansării oficiale a berii Desperados (bere cu aromă de tequila). Hala Automatica a fost plină ochi, deşi este exact ce-i spune numele, o hală imensă construită cândva pentru producţie industrială.

Eu am avut invitaţie VIP şi deci am putut intra de la 19:30, în timp ce accesul publicului s-a făcut începând cu 21:30. În cele două ore de VIP am avut ocazia să-l ascult pe Craioveanu întreţinând atmosfera, să-i salut pe câțiva “fellow bloggers”, să văd nişte domnişoare dansând şi dând din toate cele, să am acces în sectorul VIP (unde erau canapele şi mâncare) şi să ascult muzica unui DJ. Brăţara galbenă de VIP a venit şi cu privilegiul de a bea gratuit câtă bere Desperados vreau, aşa că am băgat la bord câteva sticle şi pot spune că nu-i rea. Nu e bere din aceea clasică, pentru purişti, dar e o combinaţie reuşită şi cu siguranţă mai bună decât alte variante existente pe piaţă.

Apoi au urmat Șuie Paparude cu un show incendiar, de zile mare. Am înţeles că la intrare se făcuse ditamai coada şi nu mai lăsau înăuntru pe nimeni, iar asta se întâmplă probabil din cauză că hala era arhi-plină de oameni care dansau şi beau bere. După Șuie Paparude au urmat Elefanţii bizari, o trupă ok, iar apoi începea Sistem. Pe aceştia din urmă nu i-am mai prins pentru că am plecat spre petrecerea Puma din partea cealaltă a oraşului.

La capitolul “bizar” o notez pe tipa cu şarpe alb-galben pe care-l ţinea încolăcit pe ea în timpul dansului, iar o altă domnişoară avea o şopârlă gigantică pe care o flutură de zor la oameni.

Era și Iulia Vântur acolo. Pot să confirm că și în realitate arată la fel de bine ca la televizor.

  11 comentarii

 1. Deci este geniala. mi-am luat aseara fara sa stiu ca de abia se lanseaza…recomand

    (Citează)

 2. sa mor de unde iei tu invitatii vip la tofelu de evenimente…

    (Citează)

 3. Stie multa lume ca lui ii place sa bea chestii dubioase…

    (Citează)

 4. Da, uitasem de faza cu femeile marfa. Toata lumea stie ca tu le fotografiezi pe toate, mai ceva cu turistul japonez. :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus