un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Elev exmatriculat pentru ca a fotografiat in scoala

2 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

O întâmplare bizară în Piatra Neamţ: un elev de clasa a 12-a a fost exmatriculat după ce a fotografiat prin şcoală pentru un proiect la care lucra la un curs foto.

Adică el le-a făcut poze altor elevi în timp ce aceştia fumau în subsolul şcolii şi jucau poker. Viața reală a liceului, s-ar putea zice. După apariția fotografiilor pe site-ul proiectului, elevii respectivi au fost mutaţi disciplinari la alte licee. Logic, de altfel, că bănuiesc că e interzis să fumezi în şcoală. Mă gândesc că eu, dacă aş fuma pe ascuns în incinta liceului şi l-aş vedea pe unul că-mi face fotografii, i-aş spune “şefu, pozează şi tu altceva, că cine ştie pe unde ajung astea şi-mi faci belele!”. Dovadă că au ajuns şi le-a făcut belele.

Dar apoi l-au dat afară şi pe fotograf. N-am înţeles de ce, singurul motiv plauzibil fiind că a făcut fotografii în şcoală fără acordul scris al conducerii. Sună a tâmpenie. Toată povestea aici.

  2 comentarii

 1. o mica doza de ipocrizie nu strica niciodata, toata lumea stie ca asa ceva se intampla, insa cand cineva o arata in mod obiectiv e exmatriculat, ca deh, “nu face bine imaginii liceului”.
  chestiile astea se vor intampla azi, maine si mult timp de acum inainte, insa atat timp cat nimeni nu le vede in fotografii, nu exista si nu reprezinta o problema.
  o sursa de info aici (situl unde au fost publicate imaginile): http://oskar.ro/blog.php?id=1101

    (Citează)

 2. Mai vezi si stirea facuta cu camera ascunsa cand au gasit paduchi in Scoala 11 de pe Kiseleff si cum s-a fofilat directoarea cand au venit cu camera la vedere ca isi strica imaginea.
  Din pacate nivelul profesorilor este cea mai mare problema pentru tara asta, mult mai mare decat oricare alta.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus