un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole de citit in weekend

14 May 2011  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

Spune-ți părerea

Cele mai spectaculoase hoteluri construite pe apăCNN

OK, n-am ştiut foarte bine cum să traduc hut resorts, pentru că “locuinţe lacustre” parcă nu face dreptate respectivului loc. E vorba de căsuţe precum cele de mai jos, construite în locuri despre care până nu le văd cu ochii mei susţin în continuare că nu există pe Pământ, ci doar în paradis. Vedeţi mai jos un exemplu. Maldive, Caraibe, Bora Bora, podele de sticlă prin care vezi apa limpede, decor incredibil. Încep de la 1000 USD pe noapte.



Topul celor mai scumpe case de vânzare în BucureştiB365

Bag doar un citat despre cea mai scumpă vilă de pe listă: “Imobilul se remarcă  și prin cele șase scări interioare de marmură”. Costă 9 milioane de euro. Mâna sus toţi cei care încearcă să-şi cumpere o casă sau vreun apartament şi nu ştiu cum să o scoată la capăt cu 70-100k euro, iar alţii vorbesc de vile de 9 milioane!

Ce titluri amuzante de filme ar ieşi dacă ai putea schimba o singură literă din numele lor?Reddit

Trebuie să recunosc că atunci când am citit această întrebare nu mi-a venit nici o idee. Chiar m-am gândit că nu sunt multe posibilităţi, n-ai ce să găseşti aici. Şi totuşi, oamenii de pe Reddit au inventat o grămadă de alternative, majoritatea denumirilor fiind foarte amuzante.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus