un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe la Trenta

8 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am mâncat recent mai multă pizza de la Trenta. A început prin martie, când de 1 şi 8 martie comandai o pizză mare (40cm) şi primeai gratuit încă una la fel. O fi fost ofertă de ziua femeilor, dar am profitat eu de ea. Bunicică pizza, le-a plăcut şi colegilor, aşa că am mai comandat de vreo două ori. Nu mă plâng de gustul ei, iar iar între noi fie vorba cea Pollo Mediteranea e cea bună rău.

Dar… curierul vine şi îmi dă bip pe telefon. Dai 40 de lei pe o pizză, iar curierul nu poate să-ţi dea un amărât de telefon din faţa porţii, ci doar un bip. Asta deşi în anul 2011 în care trăim există la toţi operatorii de telefonie oferte cu mii de minute în reţea pentru 5 euro pe lună şi s-au inventat şi telefoane dual-SIM sau chiar tri-SIM. Ar trebui să ştiu eu că probabil e livrarea de pizza şi deci să răspund la orice bip primesc în acea perioadă? Doar de test într-o zi n-aş suna înapoi, ca să văd ce face… pleacă mai departe sau îşi calcă pe inimă şi plăteşte el apelul. Aşa o fi ordinul de la împărăţie, să facă economie la cei 14 cenţi sau cât mai e acum un minut de convorbire?

Apoi, altă măgărie. Observ într-o zi, cu mare bucurie, că s-a deschis un punct de livrare Trenta chiar pe Văcăreşti, aproape de mine. În sfârşit, o pizză bună în cartier! Opresc acolo, intru, comand pe loc o pizza mare ca să o iau la pachet, dau banii, aştept 10 minute să se facă. Întreb şi eu într-o doară: “ştiţi, în meniu scrie că la o pizză mare primesc gratuit 8 aripioare sau o porţie de paste sau o salată… nu mai e valabil?”. Răspunsul a fost “e valabil doar pentru cei ce comandă de acasă!

Băi dă-o în mă-sa de treabă! Care e rostul? Dai chestii gratuite pentru ca lumea să comande de la tine şi nu de la concurenţă, pentru că dacă primeşti şi o porţie de paste sau 8 aripioare practic înseamnă că mai mănâncă o persoană în plus, pe gratis. Dar de ce doar dacă iau de acasă? Eu vin la voi în magazin, fac economie curierului, care nu mai consumă combustibil până la casa mea, ba chiar livrează mai repede altora pentru că scapă de o oprire, şi tot nu pot beneficia de ofertă? Îmi vreau mocangeala!

Cât am fost acolo am aruncat un ochi în bucătărie. Curat, frumos, preparatoarele de pizza lucrau în halat şi părul prins cu plasa. Doar că la un moment dat au venit doi tineri, un el şi o ea, au intrat în bucătărie, că-i cunoşteau pe toţi de acolo, şi nu ştiu ce-au făcut vreo 5 minute, dar adio igienă când intră unii îmbrăcaţi şi încălţaţi de afară şi se mişca printre cuptoare şi tăvi de pizza.

    2 comentarii

  1. blog terapeutic . iti versi naduful , mergi mai departe :)))

      (Citează)

  2. La mine in coltul strazii a fost acum vreo 3 ani un punct din asta Trenta Pizza dar era doar pentru livrari la domiciliu. m-am dus cu banii sa cumpar pizza si mi-au spus ca numai pe comanda. OK, m-am dus in casa si am sunat. Raspunsul: in 45-60 de minute vine. Sa mori tu!
    Pe urma intr-o zi am vazut pe masa din bucatarie o pereche de adidasi. Pe masa! I-am pozat si i-am pus pe blog, dar am pierdut pozele cand am mutat blogul…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus